2021. 02. 23., kedd, 16:10

Hatalmasat megy egy tavalyi enyhítésekről szóló kép a Facebookon

Egyre gyakrabban jön szembe egy még 2020-as tájékoztató kép a Facebookon, mely a tavaly májusi enyhítéseket tartalmazza. Hahó, 2021 van!

Érthető, hogy az év első napjaiban sokan elírják a dátumot, és még vígan karcolják az előző évszámot, ám mindezt márciushoz közeledvén azért már meg lehetne ugrani, bizony 2021-et írunk. Ez főképp azoknak szól, akik egy elképesztő félretájékoztatási hullámra ültek fel, és vígan osztogatnak egy tavalyi képet, amely a májusi lazításokról szól.

Megnyithatnak az éttermek, szállodák teraszai, kerthelységei, megtarthatók a szentmisék, esküvők, temetések, edzések, kinyithatnak a szabadtéri múzeumok, fürdők, strandok, állatkertek, nem lesz korlátozás a szolgáltatásokban, újra időkorlát nélkül lehetnek nyitva az üzletek, viszont az ingyenes parkolás országszerte megmarad - hirdették tavaly április végén a május 4-től érvénybe lépő enyhítéseket. A képet most valamiért hihetetlen módon felkapta a Facebook népe, és rogyásig osztogatják, kaposvári ismerőseink között is egyre-másra belefutunk az egykor valós képbe, mely már rég érvényét vesztette.

Természetesen mi is tűkön ülve várjuk már az enyhítéseket, de ne dőljetek be mindennek, ami szembejön veletek, csak hiteles forrásokból tájékozódjatok, és ha lehet, előbb nézzétek meg a dátumot.

 

Ne üljetek fel a vonatra, ne osszátok tovább, 2021 van!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: