Horgászparadicsom épült a Vásártéri úton - Pénteken nyit a Horgász Világ!

2021. 02. 22., hétfő, 10:45

Horgászparadicsom épült a Vásártéri úton - Pénteken nyit a Horgász Világ!

Ahová eddig csak az autónkat jártunk kitakarítani, mostantól egy újabb réteg számára lesz kötelező célpont, hiszen pénteken bővül az M-Car szolgáltatási köre, nyílik a Vásártéri úton a Horgász Világ!

Néhány hónap alatt találták ki és hozták össze a srácok a forgalmas helyszín közepén a horgászok számára minden bizonnyal hamar közkedvelté avanzsáló boltot, melyre a Horgász Világ cégért aggatták fel nemrégiben. A nyitást február 26-ra szervezték, ennek apropóján pedig be is néztünk hozzájuk, hogy kifaggassuk Csabát, mivel várják majd a sportág szerelmeseit.

 

 

Honnan jött, hogy épp egy horgászboltot nyittok itt a Vásártéri területeteken?

- Ugye nemrégiben bővítettük a területünket és a szomszéd épület bevonásával újabb mosókat hoztunk létre itt a Vásártéri úton, aztán úgy gondoltuk, akkor már az irodát is áthelyezzük, így ez az épület itt középen üresen maradt. Az adottságai megvannak ahhoz, hogy egy jó kis üzlet legyen, mi pedig nem akartuk parlagon hagyni, így már csak azt kellett kitalálni, mi kerüljön a négy fal közé.

 

 

És egy horgászboltra esett a választás.

- Igen, mi a tesómmal már gyerekkorunk óta horgászunk, rengeteget járunk ki a tó mellé. Ugyan volt egy kisebb szünet, mikor annyira nem volt időnk rá, de azért az elmúlt 6 évben újra rendszeressé vált ez a program nem csak nekünk, de a gyerekek és az egész család számára. Reggel nyakunkba vesszük a felszerelést, mindenki az autóba, aztán irány Bonnya, a Balaton vagy épp egy másik közeli tó, és egész nap pecázunk.

 

 

Mindössze ennyi volt az ok, amiért létesült a Horgász Világ?

- Az is közrejátszott, hogy így ugye rendszeres vendégek voltunk különböző horgászboltokban és azért nem túl telített a kaposvári piac, ez egy olyan szegmens, ami szerintünk még bővíthető, így belevágtunk.

Nekünk az a célunk, hogy minden vevőt kiszolgáljunk, ne legyenek üres polcok, vagy termékhiány, aki hozzánk jár, az mindig mindent tudjon venni.

Szeretnénk egy olyan boltot felépíteni és egy olyan vendégkört, akik ha pecázás előtt minket választanak, akkor bízhatnak benne, hogy itt mindig mindent megtalálhatnak, így nem kell több boltot is akár végigjárniuk.

 

 

Akkor az egész termékpalettát lefeditek?

- Amire csak szükség lehet. Legyen úszós, fenekezős, pergetős vagy bármilyen horgászat, itt minden hozzávalót megtalálhatnak, vannak botok, horgok, úszók, csalik, etetőanyagok de még a horgászathoz szükséges kellékek is így ruházat, dobozok, edények de még kisszékek is. Ha a kategóriákat nézzük akkor is széles palettát tudunk felsorakoztatni és azt le kell szögeznem, hogy mindenből a minőségre alapoztunk, de vannak olcsóbb és drágább kategóriák is, hogy tényleg mindenki megtalálja a legjobb termékeket ha csak épp pár órás kikapcsolódásra vágyik a tó mellett, vagy ha komolyabbra akarja venni a figurát sőt, hamarosan már napijegyeket is árulni fogunk majd és lassan elkészül webáruházunk is.

 

Tudtok az összeállításban segíteni is?

- Természetesen, a srácok profi versenyhorgászok, így akár kezdőről akár profiról van szó, a boltban található termékekből hiánytalanul össze tudják állítani a szükséges felszerelést, a szereléktől kezdődően a csalikon át a damilokig és a beetetésig tényleg mindenben tudnak majd segíteni annak, aki minket választ. Akár egy komplett csajos felszerelést is össze tudnak állítani, mint látod még rózsaszín damilunk is van.

 

 

Mikortól lehet benézni hozzátok?

- A megnyitó február 26-án pénteken 10 órakor lesz, és már aznap egy csomó kedvezménnyel készülünk a betérőknek, de egész hétvégén lesznek majd meglepetések. És ha már nyitvatartás, hétfőtől péntekig reggel 8-tól délután 5-ig, szombaton pedig 8-tól délig tudnak majd a kaposváriak benézni hozzánk.

 

Ráadásul a srácok most bedobtak 25.000 forint értékben utalványokat is a kalapba, amelyekért ITT tudtok játszani!
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: