2021. 02. 21., vasárnap, 13:16

Fellélegezhetnek a helyiek - Költözik Nánásiék kisboltja Balatonakarattyán

Ördög Nóra és Nánási Pál élőben jelentette be a hírt a Facebookon.

Nem kis felfordulást okozott a tavalyi évben a celebházaspár által nyitott, Nekem a Balaton nevű kisbolt, mely óriási látogatottságot produkált a korábban nyugalmas helyszínen. A családias nyaraló övezetet ellepték a gyakran szabálytalanul, minden egyes négyzetmétert kihasználó parkoló autósok, esetenként az ott élők bejáratát is eltorlaszolták és a nagy tömegben érkezők a helyiek nyugalmát is megzavarták.

 

Forrás: Borsonline, Knap Zoltán

Mentek a feljelentések a lakók részéről, a házaspár pedig bár igyekezett megoldani a helyzetet, tárgyalt az önkormányzattal és az ott élőkkel is, de nem sikerült a szituációt megnyugtatóan rendezni. Hiába kérték a a látogatóikat, hogy ne autóval érkezzenek, sokan nem fogadták meg a tanácsukat és mára már teljesen elmérgesedett a viszony. Az akarattyai önkormányzat Lakó-pihenő övezeti táblák kihelyezésével oldotta meg a problémát, amely értelmében mostantól a helyiek is csak behajtási engedéllyel közelíthetik meg saját házaikat.

A táblák kihelyezése lépésre késztette a celeb házaspárt, ennek apropóján pedig Facebook élőben jelentették be, hogy a kisbolt költözik, méghozzá az akarattyai körforgalom mellé, amely egyébként hatalmas parkolóval rendelkezik. 

 

Talán most már mindenki megnyugodhat.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: