2021. 02. 18., csütörtök, 11:24

Több év után végre eltűntek a kaspók az egykori Centrál teraszáról

Ahogy már említettük új tulajdonosa lett az egykori Centrál Kávézónak a Noszlopy utcában, amely a jelenleg is érvényben lévő jogszabályok miatt nem fogadhat még ugyan vendégeket, viszont az átalakítás már javában zajlik.

A felújítás nem csak a belsőt, de a külsőt is érinti, ennek egyik lépéseként az évek óta az egység teraszát díszítő hatalmas kaspók nemrégiben köddé váltak, jelentősen dobva így az arculaton. A hatalmas bokrok még 2016-ban kerültek a Noszlopy utcai teraszra az önkormányzat és a tulajdonos egyet nem értésének nyomán, azóta pedig ott díszelegtek, várták a tavaszt, vagy fényfüzérekkel köszöntötték az ünnepi időszakot.

Megbokrosodott a Centrál Kávézó terasza!

Megbokrosodott a Centrál Kávézó terasza!

Szemfüles olvasónk hívta fel figyelmünket a Centrál Kávézó teraszára, mely egészen sajátos kiegészítőkkel bővült. Már maga a hatalmas beton kaspók teraszra kerülésének mikéntje is fejtörést okozott nekünk, hát még a miértje... A növények eddig ugyanis a Noszlopy utcán figyeltek, minden bizonnyal...

Ezektől most viszont elköszönhetünk, 5 év után újra használhatóvá válik a terasz sőt, úgy tűnik nem csak a kaspóktól a Centrál Kávézó névtől is búcsúzhatunk. hiszen a feliratok és a táblák is eltünedeztek.

 

 

Így azért jobb nem?

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: