2021. 02. 11., csütörtök, 14:09

Tovább gyűrűzik a botrány - Reagált a Szerencsejáték Zrt. a Rákóczi bundagyanújára

Méretes pofonba szaladt bele szerdán a Kaposvári Rákóczi FC, mikor a Magyar Kupa 8. fordulójában az egy osztállyal lejjebb játszó, kiesés ellen menekülő Tállyához látogatott, és 2-0-ás vezetésről sikerült 5-3-ra kikapnia. Nem csoda, hogy azonnal felerősödtek a bundát kiáltó hangok.

A fájó vereség mértékét jól jelzi, hogy a klub vezetése közleményt adott, ki, melyben leírták, hogy a tulajdonos, a vezetőség és a teljes szakmai stáb elhatárolódik a mérkőzésen történtektől sőt, azonnal a találkozó kivizsgálását kérik az MLSZ-nél és a Szerencsejáték Zrt.-nél.

Klubunk tulajdonosa, vezetősége és szakmai stábja elhatárolódik a MOL Magyar Kupa nyolcadik fordulójában lejátszott Tállya KSE–Kaposvári Rákóczi FC mérkőzésen történtektől. A klub vezetősége – a több száz szurkoló véleményét is figyelembe véve – kezdeményezi a találkozó kivizsgálását a Magyar Labdarúgó Szövetségnél és a Szerencsejáték Zrt.-nél. Klubunk vezetősége ezúton is elnézést kér minden Rákóczi-szurkolótól és minden kaposvári polgártól! Ebben a helyzetben nehezen mondjuk ki, hogy hajrá Rákóczi!

Ezt követően a Szerencsejáték Zrt. le is folytatta a vizsgálatot, elmondták, hogy az összecsapás 95 ezer szelvényen szerepelt, de a szokásostól eltérő, gyanús fogadási mintát nem találtak, és külföldről sem érkezett jelzés gyanús fogadásokról a mérkőzéssel kapcsolatban:

A Tállya KSE–Kaposvári Rákóczi FC MOL Magyar Kupa labdarúgó mérkőzést a Szerencsejáték Zrt. minimum hármas kötésben, nyolc különböző típusú fogadási piaccal (pl.: 1X2, Gólszám 2,5, Hendikep 1:0) kínálta, amelyek között nem szerepelt az úgynevezett Félidő/Végeredmény fogadási lehetőség. A mérkőzés az élőben fogadható események közé sem került be. Az összecsapás összesen 95 ezer szelvényen szerepelt, amely megfelel a Magyar Kupa ezen szakaszában beérkező átlagos fogadási számnak. Az előzetes esélyekhez képest a mérkőzés végeredménye meglepetésnek számít, de a szokásostól eltérő, gyanús fogadási mintát nem tapasztaltunk” – fogalmaz a tállyai mérkőzéssel kapcsolatban a Szerencsejáték Zrt tájékoztatása.  

A Szerencsejáték Zrt. fogadási kínálatába bekerülő mérkőzésekkel kapcsolatosan sportfogadási szakembereink folyamatos és alapos monitorozó tevékenységet folytatnak – folytatódik a cég reagálása. – Mind a sportszakmai, mind a fogadásszakmai információk értékelésre kerülnek, ez alól ez a mérkőzés sem volt kivétel. Rendkívüli intézkedés nem történt, a beérkezett fogadások érvényesek voltak, az eredmények megállapítását követően a nyeremények kifizetése rendben megkezdődött.

Úgy tudjuk, külföldről sem érkezett jelzés Magyarországra, gyanús fogadásokról a mérkőzéssel kapcsolatban, kérdés, ezek után lesz-e még folytatása az ügynek

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy nem bundáról van szó, egyszerűen így jött ki a lépés a jobb időket is megélt Rákóczi számára. Hozzátennénk, hogy mindezt a mi Tipszmiksz Csabink már a mérkőzést követően sajátos stílusban, de Instagram oldalán előre megmondta:

Hogy mondjam hogy értsék a halandó emberek, mert a futballisták értik itt nincsen bunda, nincs bunda! Mert nem nyertek a tippmixen mert mindenkinek ez ment el mert megrakták a Rákóczit most már azt mondják bunda! Édes istenem büdös k*csög magyarok te, hogy lenne bunda? Van egy gyengébb csapat otthon játszik most megmutatjuk nekik és minden bement nekik ennyi! Nem kell okfejtés meg bunda meg minden semmi ilyen bunda nincs itt nyomorékok, nyomorult fejűek!

Csabi egyébként sokkal durvábban is elmerült a témában, de azokat már nem írnánk le, Instagram oldalán rá tudtok lesni.

 

Nektek mi a véleményetek a mérkőzésről?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: