2021. 02. 11., csütörtök, 12:59

Alapos ráncfelvarráson esik át nyárig a Kaposvár Pláza

2020 októberében kezdődtek meg a felújítási munkálatok, mely során a bevásárlóközpont kívül-belül megújul majd, új építészeti elemekkel bővül, új bejáratot kap, de teljesen átalakítják a belső tereket és a mosdókat is. A cél egy modern és fiatalos bevásárlóközpont kialakítása magas színvonalú szolgáltatásokkal és széles kínálattal.

Az első képek rendkívül biztatóak a 2021 nyaráig tartó felújításokról, mindkét bejárat alapos ráncfelvarráson esik majd át és a belső tér is sokkal hangulatosabbá válik a tervek szerint. Egy-két érdekességet kiszúrhatnak rajta a szemfülesek, de az üzemeltető megnyugtatott mindenkit, hiszen a Kaposvár Plazában található mozit továbbra is a Kultik Mozihálózat üzemelteti, akivel az együttműködésük kiváló, illetve az Office Shoes sem szerepel a bevásárlóközpont bérlői között.

 

A Kaposvár Plaza felújítása kapcsán közölt látványterveken látható logók csupán illusztrációk.Az Indotek Group így nyilatkozott a felújításokról:

Kaposvár Plaza mintegy tizenkétezer négyzetméteren kínál vásárlási és kikapcsolódási lehetőséget az érdeklődőknek: a bevásárlóközpontban egy nagy területű ételudvar, számos kávézó, több divatáru és cipőüzlet mellett egy négytermes multiplex mozi, valamint egy szupermarket is található. A pláza jelenlegi megjelenése az ezredfordulón került kialakításra és az évek folyamán korszerűtlenné vált, ezért egy teljes körű felújítás keretében alakul át, amelyet a bevásárlóközpont üzemeltetője és tulajdonosa, az Indotek Group végez.

Újítják a Plázát, lezárásokra számíthatunk a környékén

Újítják a Plázát, lezárásokra számíthatunk a környékén

Az utóbbi időszakban ráncfelvarráson megy át a Kaposvár Pláza, pár hónapja kicserélték belül a járólapokat, most pedig a külsején dolgoznak majd a szakemberek.

A plázafelújítás keretében mind a Kaposvár Plaza belső tereit, mind a külső homlokzati részeit átalakítják, hogy egy megújult épület és közösségi színtér várja a látogatókat. A külső felújítás mentén, az egységesebb megjelenés érdekében az épület homlokzatát, valamint az északi és déli bejáratoknál található toronycsúcsokat minőségi anyagokkal burkolják le. A bevásárlóközpont főbejáratánál új építészeti elemek is meg fognak jelenni, például a bejárat körül egy tölgyfa színű keret kialakítására is sor kerül, és a tervek szerint a pláza megjelenését új barna és szürke árnyalatok, illetve feliratok színesítik majd, amelynek köszönhetően a bevásárlóközpont egy, a mostaninál jóval karakteresebb megjelenést kap.

 

Az Office Shoes nem szerepel a bevásárlóközpont bérlői között.A belső terek átalakítása során a belső mall területen az álmennyezeti elemek átfestése és a padlóburkolat cseréje valósul meg, amelyek szintén hozzájárulnak a letisztult megjelenéshez. Különösen fontos, hogy a jelenlegi világítási rendszert egy olyan környezetbarát megoldás váltsa fel, amely korszerű, így a közösségi terek és a homlokzat egyes részei LED világítást kapnak majd, illetve a függesztett lámpák új designja ugyancsak a modern belsőépítészeti koncepciót erősíti. Mindezek mellett a tervek mentén a közösségi mosdó blokkok modernizálására is sor kerül majd.

A Kaposvár Plaza tulajdonosaként és üzemeltetőjeként, a több mint 20 bevásárlóközpontot tulajdonló Indotek Group célja, hogy a pláza egy fiatalosabb és modernebb megjelenést kapjon, amelynek köszönhetően kellemes környezet várja a látogatókat. A korszerűsítés a tervek mentén halad: 2020 októberében a belső közösségi terek felújításával és az északi bejárat átalakításával megkezdődött a fejlesztés. Az átalakítási munkálatok várható befejezése 2021. nyarán tervezett, hogy a nyári szezonra már egy új megjelenésű pláza várja a látogatókat.

 

 

Az Indotek Group kiemelt célja, hogy olyan ingatlanberuházásokat végezzen, ahol az épületek felújításával értéket lehet teremteni, ezért a pláza szolgáltatásportfóliójának fejlesztése mellett a bevásárlóközpont épületének átalakítását is elvégezzük, és így az érdeklődőket egy látványosabb megjelenéssel, harmonikusabb környezetben várjuk majd. Ezáltal a pláza nem csak ideális úticél lehet mindenkinek, aki vásárolni, enni-inni, vagy szórakozni szeretne, de egy olyan modern, korszerű közösségi színtérré is válhat, ahol az embereknek lehetőségük lesz közösen kikapcsolódni – mondta Lelkes László, az Indotek Group plázafejlesztési igazgatója a Kaposvár Plaza felújítása kapcsán.

 

Hogy tetszik?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: