2021. 02. 11., csütörtök, 11:00

Tanulmány bizonyítja: a nők kisebbet, de durvábbat eresztenek mint a férfiak

Álljunk meg egy szóra - a nők nem is pukiznak! Vagy mégis? Egy tanulmány szerint igen, méghozzá büdösebbet, mint a férfiak, utóbbiak viszont térfogatban nyerők! A tanulmányra egy Mad Medicine néven futó orvos hívta fel a figyelmet TikTokon.

@madmedicine

@LADIES, DON’T SHOOT THE MESSENGER! ?? #crazybodyfacts #humanbodyfacts #farts #fartfacts #medicine #doctor #olympicscountdown #notaperfectperson

♬ Chillest in the Room - L.Dre

 

A tesztelést megelőző napon az alanyoknak 200 gramm babot kellett befalniuk, a gázgyűjtés előtt két órával pedig 15 gramm laktulózt adtak mindenkinek, hogy fokozzák a várt hatást.

Na végre! Feltalálták a fingálló farmert

Na végre! Feltalálták a fingálló farmert

Nem mintha a pukizás nem lenne emberi dolog, de azért társaságban igyekszünk elkerülni, pláne ha a párunkkal vagyunk éppen... Ehhez ad például tippeket a Puki Útmutató, de ha van egy fingmentes farmerünk, akkor még ezekre sincs szükségünk!

Az eredményeket úgy sikerült megállapítani, hogy a tudományos berendezések használata mellett két embernek is az volt a feladata, hogy a kutatásban résztvevő alanyok szellentéseit szagolja, és osztályozza azokat büdösségük szerint.

Ezek alapján az derült ki, hogy míg a férfiak átlagosan jóval többet szellentenek, a nőknél nagyobb volt a hidrogén-szulfid koncentrációja, ami az orrfacsaró szagok első számú felelőse.

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: