2021. 02. 09., kedd, 09:51

Kifogyott a hajlakkból, pillanatragasztóval kente be a fejét

Erre mondják, hogy extra tartós. 

Már egy hónapja ugyanúgy áll Tessica Brown sérója, miután hajformázás közben kifogyott a hajlakkból és ezért úgy döntött, hogy helyette extra erős ragasztó spray-vel fixálja le loboncát. Pont volt is kéznél egy kis Gorilla Glue, méghozzá a ragasztóspray változata, amit inkább barkácsoláshoz javasolt használni mint hajformázáshoz, de hiába, valamivel rögzíteni kellett a frizkóját. A történetét TikTokon osztotta meg, amit azóta közel négymillióan néztek meg.

 

Amikor megcsináltam a hajamat, egy kis hajlakkal akartam befejezni, hogy a helyén maradjon. De mivel kifogyunk a hajlakkból ezt használtam: Gorilla Glue spray. Rossz, nagyon rossz ötlet volt.

A lány azóta rengeteg tanácsot kapott, de ezidáig úgy tűnik semmi nem használ. Tizenöt alkalommal mosta meg a haját, de az meg sem mozdul. 

 

Végül a rengeteg sikertelen próbálkozás után bejelentkezett egy kórházba, hátha ott segíteni tudnak rajta. A pórul járt nő mögött egyébként rengeteg támogató áll, már hét ezer dollárt gyűjtöttek össze neki a gyógyulásra.

forrás: NY Daily News

 

Lehetne a Gorilla Glue reklámarca, mert ha valaki, akkor ő aztán tudja mennyire erős ez a termék.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: