2021. 02. 04., csütörtök, 13:17

Jegyezd fel a naptárba: 2022-ben The Weeknd Budapesten

A szervezők Facebook oldalukon jelentették be a nagy hírt, miszerint sokak kedvence, TheWeeknd 2022-ben világkörüli turnéra indul, melynek egyik állomása Budapest lesz majd!

A 104 állomásból álló 2022-es turné január 14-én indul majd a vancouveri Rogers Arénában, és többek között Chicago, Los Angeles, Miami, Madrid, Párizs, Berlin és Budapest után november 16-án fejeződik be a londoni O2 Arénában. A világkörüli turné bejelentése csak néhány nappal előzi meg a multi-platina eladásokat produkáló énekes Super Bowl fellépését, és tartalmaz egy maroknyi átütemezett dátumot is, amelyek így a kibővített 2022-es After Hours World Tour részévé válnak. 
 
 

 

A 39 újabb koncert hozzáadásával - köztük a november 4-i budapesti fellépéssel, – egyidejűleg The Weeknd február 5-én, pénteken megjelenteti The Highlights című anyagát is, amelyre legismertebb műveit gyűjtötte egybe. Noha ez nem egy „Greatest Hits” album, mégis az újabb rajongók számára segítséget nyújthat korunk egyik legkeresettebb előadójának legjobb és legnépszerűbb dalaiban való eligazodásra. A lemez már előrendelhető - írják a szervezők az esemény oldalán
 

 

Ki lesz ott mindenképpen?
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: