2021. 02. 01., Hétfő, 14:32

Férfi számára keresel ajándékot? Mutatunk három tippet, amivel nem hibázhatsz!

Egy férfi számára ajándékot vásárolni könnyű, de nem kell leragadni a zokninál vagy a nyakkendőnél. Ami a divatot illeti, nem hibázunk sem a férfi rövidnadrág, sem a férfi hátizsák, sem a férfi pénztárca megvásárlásával. Mutatjuk, mi ennek az oka!

Mindig kellhet egy férfi rövidnadrág

Amint beköszönt a jó idő, a legtöbb férfi szeret rövidnadrágot húzni, ezzel a legkényelmesebb helyzetet kialakítani a mindennapok során. Egy férfi rövidnadrág így azért lehet jó ajándék, mert folyamatosan szükség van rá a meleg hónapokban. A lazább munkahelyekre gond nélkül elmehetünk rövidgatyában, felvehetjük ezt az otthoni heverészéshez, a kerti munkához, illetve a sporthoz is. Ebből látszik, hogy férfi rövidnadrágból nagy a választék, azaz át kell gondolni a döntést.

Ha az ünnepelt szeret divatosan öltözködni, bártan nyúljunk a farmerhez, vagy az elegánsabb anyagokhoz. Ha laza az illető, vehetünk neki szabadidőanyagból készített modellt, bátran felveheti azt is az utcára. A legkönnyebb dolgunk talán akkor van, ha sportol a megajándékozni kívánt személy, hiszen sok rövidnadrág már sportágspecifikus kialakítással kerül a polcokra. A választásnál csak azt kell tudnunk, milyen sportot űz az ünnepelt, na meg persze azt, hogy milyen méretet visel.

Jól jön a mindennapokban a férfi hátizsák

A rövidnadrágtól eltérően a férfi hátizsák esetében még a méretet sem kell ismerni, a legtöbb modell állítható, így a megajándékozott maga alakíthatja ki a tökéletes kényelmet. Egy hátizsák praktikus darab, tökéletes lehet a munkába járáshoz és a sporthoz is – természetesen a modellek között akadnak különbségek. Érdemes rá ügyelni, hogy a kinézett ajándék minél több tárolórekeszt tartalmazzon, ezzel ugyanis megnőnek az alkalmazási lehetőségek. A hátizsák nem feltétlenül tartozik egyetlen személyhez, lehet családi darab is, amelyet az használ, akinek éppen a keze ügyébe kerül.

Ha ilyen célra szánjuk az ajándékot, válasszunk semleges, mindkét nem számára megfelelő színösszeállítást, más esetben igazodhatunk a célszemély ízléséhez, kedvencéhez. Érdemes megjegyezni: hátizsákra mindenkinek szüksége van, csak nem mindenki vallja ezt be magának. Egy ajándék formájában azonban meg lehet mutatni bárki számára ezt a praktikus kiegészítőt, amelyből hatalmas választékot találsz itt: https://answear.hu/k/ferfi/kiegeszitok/hatizsakok

Fogyóeszköz a férfi pénztárca

Ha továbbmegyünk az ajándékötletek terén, illetve felöltöttük a képzeletbeli rövidnadrágot és hátizsákot, van egy dolog, amely mindkettőbe beleillhet – ez nem más, mint a férfi pénztárca. Pénztárcát szinte minden férfi hord magánál, ezt vagy a nadrágzsebébe gyömöszöli, vagy a táskájába dobja. Ebből is látszik, hogy nem óvatoskodnak a használatát illetően: kopik, koszolódik, használódik. Ezzel azt szeretnénk bemutatni, hogy a férfi pénztárca fogyóeszköz, biztos, hogy néhány évente ki kell cserélni, mert jelentős terhelésnek van kitéve az anyaga.

Ha egy ismerősünknél azt látjuk, hogy a pénztárcája cafatokban van, a színére rá sem ismerni, cérnaszálak lógnak belőle, a cipzárja pedig elromlott, bátran vegyünk neki ajándékba egy új modellt. Ha a sportosat szereti, érdemes ezek közül választani, ha elegánsabb, bőrből készült pénztárcát használ, ezekből a fazonokból válasszunk pótlást. Ha sikerül eltalálni az ízlését, az ajándék kibontása után az ünnepelt azonnal átpakol majd az új tárcájába.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: