2021. 01. 27., Szerda, 10:04

Szólni mert, hogy elállják az utat, erre négyen estek neki - VIDEÓ

Egy pécsi garázdaságról számolt be a Baranya Megyei Főügyészség, melynek során négyen estek egy jogosan reklamáló autósnak az agresszív vádlottak. 

Elállta az utat, de még neki állt feljebb

2020 májusában a vádlottak egyike úgy parkolt le egy pécsi szervízúton, hogy elállta az utat. A másik autós nem tudott mellette elhaladni, ezért megkérte a vádlottat, hogy autójával álljon el.

Ekkor közöttük szóváltás alakult ki, melynek során egymással kölcsönösen kiabáltak, majd a szabálytalanul parkoló autós egy járóbotot vett ki a gépkocsijából, és azzal támadólag elindult az autójában ülő sértett felé. Erre a sértett kiszállt a gépkocsijából, amit látva a vádlott telefonon értesítette fiait, hogy jöjjenek a helyszínre és segítsenek neki.

A kiscsalád többi része is bekapcsolódott a balhéba

A telefonhívást követően tovább folytatódott a szóváltás a két férfi között, melynek során a sértett többször kérte a szabálytalanul parkoló vádlottat, hogy álljon el az autójával, aki azonban erre nem volt hajlandó. Néhány perccel később megjelentek a segítséget kérő férfi fiai is a helyszínen.

A sértetett és autóját is ütötték, verték

Ezután a négy vádlott támadólag megindult a sértett gépkocsija felé, miközben folyamatosan szidalmazták a sértettet. A gépkocsinál a vádlottak egyike megütötte az autó szélvédőjét, ami ettől berepedt. A sértett ezt látva, elkezdett kiabálni a vádlottakkal, akik ezután ismét támadólag léptek fel vele szemben, miközben az egyikük több alkalommal ököllel megütötte a sértett fejét.

Csoportosan elkövetett garázdaság

Az elkövetők cselekménye a csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megállapítására alkalmas.

Az esetet a fedélzeti kamera rögzítette:

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: