2021. 01. 23., szombat, 13:30

Skandináv ízekkel, közkedvelt svéd húsgolyókkal újítja meg étlapját a Lagom

A város egyik legváltozatosabb szezonális kínálatával és étlapjával rendelkező Lagom Bistro & Café az új évet sem tétlenkedéssel kezdi, hanem inkább megújítva étlapjukat a svéd életérzést hozzák kicsit közelebb az ízek nyelvén számotokra. Mutatjuk milyen fogásokkal jelentkeztek januárban a kaposfüredi egységben.

Szakácsaik a skandináv országok különlegességeivel hónuk alatt érkeztek meg a 2021-es évbe, melyeket rögtön fel is pakoltak a már így sem rövid étlapjukra. A Lagom csapata olyan új kínálatot hozott a remélhetőleg hamarosan már személyesen is látogatható tető alá, amelyet természetesen házhoz is kérhettek már, a megszokottakhoz képest jóval látványosabb és csinosabb külsőbe burkolózva, amely garantálja hogy az ételeik a szállítást követően is a kiváló minőséget és frissességet képviseljék.

 

Az elviteles dobozaik sem a hétköznapi megjelenés híveiAz egyediség a dobozok belsejében is észlelhető, elég csak az új étlapról rendelhető harcsapaprikás túrógombócaira nézni, a pikáns töltött karajra melyet jalapenoval, sajttal és lilahagymával szervíroznak, a grillezett camambertre rukkolás csirkesalátával, vagy az igazán különleges túrógombócra, mely marcipánmártással és erdei gyümölccsel érkezik.

 

Grillezett camambert rukkolás csirkesalátávalHarcsaparikás kapros túrógombóccal

A nagy sikernek örvendő tálak immár 8 különböző leosztásban kérhetőek, hiszen megérkezett a Mega Csirkebox is.

 

A tálak sora a Mega Csirkebox-al bővült

A csapat viszont itt nem állt meg, ha már Skandinávia, akkor egy rendkívül közkedvelt Svéd különlegességet is étlapjukra varázsoltak, bátran próbáljátok csak ki az igazi Svéd húsgolyóikat, amelyekért végre nem kell a négybetűs bútorboltig araszolnunk az ország különböző pontjaiba.

 

Eredeti recept alapján a híres neves Svéd húsgolyó

A város legbőségesebb napi menüjéből hétfőtől péntekig 10-14 óra között rendelhettek náluk, amely kínálat 5 féle levest és 5 féle főételt tartalmaz, de ha a desszertet sem hagynátok el és három fogásos menüre vágytok azt is kérhettek tőlük.

A Lagom ráadásul hétvégén sem hagy magatokra titeket, házias jellegű háromfogásos extra hétvégi menüikkel találkozhattok, ha tőlük rendelnétek elérhetőségeiken, vagy a Netpincéren keresztül.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: