2021. 01. 22., péntek, 10:20

Nagykanizsán megunták - Kinyit egy presszó, máskülönben tönkremennének

Facebook posztban értesítette vendégeit a nagykanizsai Resti Presszó és Söröző, hogy náluk immár végképp betelt a pohár, és február 1-től rendes nyitvatartással várják vendégeiket.

A posztban leírják, hogy az érvényben lévő korlátozásoknak mindeddig eleget tettek, mégsem kaptak semmiféle támogatást a kormánytól, szinte az út szélén hagyták őket. Az ígérgetésekből pedig már elegük lett, nem úgy látják, hogy a kormány munkája bármiféle eredményre vezetne, és nem kívánják megvárni, míg a vakcina megoldja a vírushelyzetet, ők február elsején kinyitnak.

Amíg egy multiban tolonganak az emberek és az nem probléma, akkor ha mi kinyitunk az se legyen az - írják.

Hozzátették, hogy szeretettel várják a rendőröket és a NAV dolgozóit is, hiszen szerintük nem fogják támogatni a döntésüket, de ha erre van kapacitásuk és idejük akkor a munkájuk elvégzése mellé egy jó kávéra még vendégül is látják őket.

A poszt azóta már közel 10 ezer kedvelést kapott, és 7 ezer megosztásnál jár, a legtöbb kommentelő támogatja a lépést, becsülik a vezetőség bátorságát, akinek mint mondják, tényleg nincs más esélye, ha nem akarnak csődbe menni.

 

Ti egyetértetek velük?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: