2021. 01. 14., csütörtök, 11:54

Furcsa haláleset Pécsen - 30 métert zuhant egy férfi a megyeháza lépcsőházában

Rejtélyes halálesetről számolt be a Bors, ahogy írják kedd délután eddig tisztázatlan körülmények között vesztette életét a 32 éves Dr. Haffner Tamás, aki majdnem 30 métert zuhant a pécsi megyeháza lépcsőházában. 

A Baranya Megyei Önkormányzat munkatársa nem sokkal 5 óra előtt érkezett az intézménybe, hogy megvárja feleségét, a várakozási időt pedig azzal töltötte el, hogy megnézte a freskókat és festményeket a harmadik emeleten, legalábbis ezt mondta a portásnak. 

 

 

Dr. Haffner Tamás a harmadik emeletről majdnem 30 méteres magasságból esett le. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben de az már biztos, hogy nem idegenkezűség történt, és ahogy a Bors említi az épületben mindhárom lépcsőházában szabályszerű, magas korlátok, kapaszkodók vannak, tehát nem egyszerű kizuhanni. Ha valaki elveszítené az eszméletét, akkor sem eshet ki, és mindössze pár métert gurulna a rövid lépcsőfordulók között.

 

A Baranya Megyei Önkormányzat dolgozói közleményben búcsúznak munkatársuktól:

Őszinte megrendüléssel fogadtuk, hogy tragikus hirtelenséggel elveszítettük az egyik legkiválóbb és legfelkészültebb fiatal kollégánkat, dr. Haffner Tamást kedden. Nagy munkabírású, szorgalmas, aktív és másokért mindig tenni akaró fiatalembertől búcsúzunk, akinek fájdalmas vesztesége mélyen megrázta közösségünket. A Baranya Megyei Önkormányzat dolgozói, munkatársai és vezetői őszinte részvétüket fejezik ki a családnak, a hozzátartozóknak, és osztoznak fájdalmukban.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: