2021. 01. 11., Hétfő, 15:25

Operatív Törzs: Hét napra bezártak egy somogyi presszót mert piáltak bent a vendégek

A január 8-i Operatív Törzs sajtótájékoztatóján esett szó külön Somogy megyéről, hiszen az országban kizárólag a mi megyénkben találtak olyan vendéglátóhelyet, mely a szigorításokkal mit sem törődve nyitva volt a vendégek előtt olyannyira, hogy azok bent piáltak a presszóban. 

A pénteki sajtótájékoztatón 2 perc 27 másodperctől esik szó a nagyatádi Mini Presszóról, amiről Kiss Róbert a következőképp nyilatkozott:

A Somogy Megyei Rendőr Főkapitányságon szolgálatot teljesítő rendőreink tegnapi napon Nagyatád településen az egyik kis presszónak a területén hajtottak végre hatósági ellenőrzést, ahol vendégeket szolgáltak ki: a presszó előterében vendégek tartózkodtak és alkoholt fogyasztottak. A védelmi intézkedések megszegése ügyében közigazgatási-hatósági intézkedésként a presszó hétnapos bezárásról hoztunk döntést.

Az atadhir.hu információi szerint az eset csütörtök reggel hét óra magasságában történt, a Mini üzemeltetőjét névnapja alkalmából pár barátja ment felköszönteni, ők tartózkodtak bent a vendéglátóegységben. 

Drága névnap volt....

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: