2020. 12. 29., kedd, 11:05

Tökéletes házibulit csaphatsz szilveszterkor a Marázplast segítségével

Már csak párat kell aludni és véget ér a 2020-as év, méltón ugyan nem búcsúztathatjuk el ezt a több szempontból is kemény 12 hónapot ám otthon szűk családi vagy baráti körben ünnepelhetünk azért. A Marázplast pedig most is segítségünkre van, hogy a legjobb dolgokat náluk szerezzük be, ami csak egy tökéletes házibulihoz kellhet. 

Játszatok valamit

 

Reméljük nem csak a Saskabarét szeretnétek bámulni az év utolsó éjszakáján, hanem aktívabban töltenétek az időt, erre pedig tökéletes alternatíva lehet egy jó kis retro játék vagy jollyjokerként a magyar kártya. A Marázban mindezt megtaláljátok, játékgyűjtemények sokasága hever polcaikon. 

 

18 éven felülieknek

Vihettek egy kis csavart a játékba, mégpedig egy kis alkohollal, ugyanis az üzletben alkoholos játékokat is találni, ami ha előkerül a bulin, biztosan nem fogtok unatkozni. 

 

Ne mosogatással nyisd az új évet

Mindazoknak, akik nem szeretnek mosogatni tökéletes választás lehet, ha a szilveszteri estére műanyagpoharakat szerez be, a Marázplastban a pezsgős poharaktól elkezdve a rövidesig, a műanyagtálakon át mindent megtaláltok. 

Rágcsákból sosem elég

Ahogy Facebook oldalukon is írják elképesztő mennyiségű és számos rágcsával rakták tele a boltot, hogy megannyi alternatíva közül válogathassatok, és nem csak az ínyencekre, a gluténérzékenyekre és vegánokra is gondoltak. 

 

Süsd te magad!

Ha rendhagyó módon szeretnétek készíteni a harapnivalót a vendégek vagy a család számára, akkor nincs más dolgotok, mint beszerezni egy Öntöttvas ostya-sajtos tallér sütőt. Biztosan nagy sikert arattok vele!

 

Nem csak a gyerekek imádják a kiegészítőket

Egy külön állványon találjátok az üzletben a legjobb kiegészítőket, melyek egy házi bulihoz elmaradhatatlanok, így például a party kalapot, a szerpentint és a lufikat. 

 

Üvegpoharak amíg a szem ellát

 

Nincs megfelelő vagy elég poharad az éjféli koccintáshoz vagy az estét megnyitó rövidekhez? Semmi gond, hiszen háztartási cikkeik között találni gyönyörű boros és pezsgőspoharakat, a rövidek tekintetében pedig rengeteg alternatíva vár, hogy kiválaszd a számodra tökéletes poharat, lehet az színváltós, mintás, tömzsibb vagy hosszabb alakú.

 

 

A pezsgőn és a virslin kívül, mi mindent náluk szerzünk be szilveszterre!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: