2020. 12. 12., Szombat, 10:44

Rájöttek: Így lehet védhetetlen gólt lőni a FIFA 21-ben

Játékosok megtalálták a FIFA 21 Szent Grálját, vagyis a védhetetlen gól technikát, ami ráadásul minden platformon működik, a játék előző és újgenerációs változataiban egyaránt.

Nem a sorozat legkiválóbb részeként vonul majd be a FIFA 21 a történelembe. Problémás volt a PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra megjelent változat is, és az eddigi visszajelzések alapján a december elején kiadott next-gen kiadás sem kifogástalan. Hiába az ígéretek, a beszámolók szerint igazából csak a látvány tekintetében látszik a fejlődés.

Persze megfelelő alternatíva hiányában (igaz, hogy ott a PES, de az a profik szerint nem olyan) az idei részt is rengetegen pörgetik, és minél többet játszanak vele a játékosok, annál több hibára, hiányosságra derül fény.

Most például sikerült egy olyan mozdulatsorra rábukkanni, amivel a kapusok egyszerűen semmit nem tudnak kezdeni. Kell hozzá egy elég ügyes focista, meg egy gyakorlott felhasználó, és ha ezek megvannak, úgy lehet a tizenhatoson túlról beívelni a labdát, hogy még csak meg sem izzadunk közben.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: