2020. 12. 10., Csütörtök, 13:29

Karácsonyi ajándékok kamaszoknak

A kamaszkor az az időszak, amikor mást se hallunk tőlük, csak hogy minden „uncsi” vagy „nem érdekel”. Éppen ezért a karácsonyi ajándék kiválasztása is sokkal nehezebb feladat, hiszen az az időszak, amikor elég volt egy játék, már rég véget ért. Akkor mégis mi legyen a fa alatt? Hoztunk néhány tippet, amellyel nagy sikert arathatsz majd karácsonykor. Csak olvass tovább!

Elektronika

A mai tinik sokkal jobban kiigazodnak a számítástechnika, mobiltelefonok és más technikai vívmányok világában, mint sok felnőtt. Ha szeretnél nekik örömet okozni, lepd meg őket egy új mobiltelefonnal, fényképezőgéppel vagy tablettel. Ne feledkezz meg az olyan kiegészítőkről, mint például a védőfólia vagy telefontok, hogy az okoseszközök még tovább kibírják épségben. Azok, akiket a számítógépes játékok ejtettek rabul, biztosan örülnének egy kényelmes gamer széknek. Szinte minden kamasz örül egy szuper minőségű fülhallgatónak. Egy ilyen ajándékkal pedig két legyet ütsz egy csapásra: csend lesz otthon és a fiatal lázadó annyit hallgat zenét, amennyit csak akar.

Mindent a haj és bőr szépségéért

A csajok ebben az életkorban rengeteget törődnek külsejükkel, éppen ezért tökéletes ajándék lehet egy új hasvasaló, hajsütővas vagy hajszárító is. A tökéletesen sima és szőrtelen bőrért pedig egy jó minőségű női borotva vagy epilátor is jól jöhet. Ne feledkezz meg a kozmetikumokkal teli csomagról sem, amelyből nem hiányozhat a bőrtípusának megfelelő krém sem, vagy épp egy testápoló, sampon vagy dezodor. Szeretnéd, hogy különlegesnek érezze magát? Akkor lepd meg egy parfümmel.

Divat mindenkinek

Új pulóver, farmer, póló, top vagy épp kabát – olyan karácsonyi ajándékok, amelyek kihagyhatatlanok. A kamaszok ízlése szinte napról napra változik. A ma még kedvenc színe, holnap már nem olyan biztos, hogy annyira nyerő lesz. Szóval jobb, ha odafigyelsz arra, hogy mit visel szívesen. Ügyelj a méretre, hiszen az oversize most hatalmas trend. Válassz tehát inkább egy kicsivel nagyobb pulóvert.

Kiegészítők minden outfithez

Minden outfitet a kiegészítők tesznek tökéletessé. Télen egy-egy sál, sapka, kesztyű mindig jól jön. Nem kell attól tartanod, hogy nem fogja őket hordani. Ha kiválasztasz egy igazán trendi darabot, le sem fogja akarni vetni. A lányok biztosan örülnek majd egy meleg hajpántnak. Lepd meg őket egy kis hátizsákkal vagy táskával, hogy mindig magukkal hordhassák legfontosabb cuccaikat.

A mi tippünk: Ha a kamasz lány vagy fiú már most igazi divatrajongó, akkor az About You webáruházat biztosan nem kell bemutatni. Tudjuk, néhány márka darabjai kicsit drágák, de a rendszeres Aboutyou akció során rengeteget spórolhatsz. Érdemes körülnézni így karácsony előtt.

Ifjú sportolóknak

A kamaszok teli vannak energiával és szeretik a sportokat. Foci, biciklizés, hoki, tenisz vagy erősítés, bármelyik is legyen a kedvence, biztosan örül majd az új sportfelszerelésnek vagy sportruházatnak karácsonyi ajándék gyanánt. A csajok nagyon menők lesznek egy-egy új görkorival, a srácok pedig biztosan szívesen száguldoznak egy új rolleren. Szívesen járnak túrázni? Lepd meg őket egy új sátorral és hálózsákkal, termosszal, túra hátizsákkal.

A mi tippünk: Hol tudod mindezt egy helyen beszerezni? Nagyon egyszerű. Hát a Hervis.hu webshopban, ahol a Hervis akciók által így karácsony környékén minden sokkal olcsóbb.

Már csak döntened kell.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: