2020. 12. 08., Kedd, 09:41

Költözik az Eleven - Hétfőtől a Kossuth téren szerezhetitek be kedvenc kávéitokat!

Az Eleven Kultúrbisztró - a többi kaposvári vendéglátóhellyel egyaránt - nehéz napokat él meg olyannyira, hogy a múlt hét folyamán be is kellett zárniuk, ám a tulajdonosok nem szerettek volna titeket kedvenc italaitok és szendvicseitek nélkül hagyni, így kedden kihirdették, hogy pár hónapra elköltözik az Eleven Kultúrbisztró. 

Nem kell messze mennetek majd a megszokott helytől, hétfőtől a város ha lehet még frekventáltabb pontján, a Kossuth téren találjátok majd meg őket a Delikátban, azaz a régi "Főtér Csemegében".

A párosítás szerintünk egy igazán kíváló ötlet, hiszen a reggeli elviteles kávé mellé így felkaphatunk egy csokit vagy egy vizet is, mivel a Delikát termékei változatlanok maradnak december 14-től is, az Eleven pedig saját repertoárjával színesíti majd az áruk listáját. 

Az Eleven Kultúrbisztró költözteti magával a Fritz kólákat, az Ugar söröket, így a Roastopus kávésört is, a Chai Lattekat, minden forró csokit és kakaót és a Szendvicsbár összes versenyzőjét is, például a Vörös áfonyás bagelt és a Fügés sonkás szendvicset is. 

Kávéfronton sem szenvedünk majd hiányt, hiszen költözik az Itallap teljes kávés ital repertoárja, a téli újdonsággal a Gold Latteval kiegészülve. Az őrlőkben 3 fajta kávé közül válogathattok, vásárolni pedig minimum 12 fajta különböző kiszerelésű szemes kávé közül válogathattok, melyek között találni olasz és Roastopus kávét is vegyesen. Az Eleven csapatát hétköznapokon 7 és 18 óra között találjátok majd az üzlethelységben.

Mindenképpen megéri majd hétfő reggel a Kossuth téri Delikátban kezdeni!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: