2020. 11. 25., szerda, 10:37

Ajándékozz kreatív naplót karácsonyra - Megérkeztek a Megapapírhoz a legújabb Bullet Journal termékek

Lassan két éve, hogy Kaposvárra is megérkeztek a naplók, amik meghódították az egész világot. Városunkban az elsők között a Megapapír polcain találkozhattunk az elmúlt évek legnagyobb slágerével a Bullet Journallel, melyekből jelenleg a legújabb dizájnú darabokat szerezhetitek be náluk, ráadásul most akciós áron.

 

Lassan itt a Mikulás és egy hónap múlva a karácsony is, így gondoltuk segítünk nektek egy kicsit, ha a következő évre kreatív ajándékkal lepnétek meg egy családtagotokat, barátotokat vagy az egyik kollégát

 

A Megapapír üzletében folyamatosan jelennek meg az új borítóval ellátott darabok, ez most sincs másképp, november végén egy új szállítmányt kaptak naplókból, jegyzetfüzetekből és felírótáblákból, amiket ti megtölthettek rajzokkal, írásos bejegyzésekkel és határidős teendőkkel, illetve kiegészíthetitek a Sticky Notes füzetkében található matricákkal. 

 

 

Az akciós polcukra is érdemes rákukkantani, ugyanis jelenleg a fekete borítós Bullet Journal naplókhoz kedvezményes áron juthattok hozzá. Ezen jegyzetfüzeteik különlegessége, hogy a lapok fele vagy egésze fekete színű, így pedig csak erre kifejlesztett színű tollal lehet csak írni, így pedig még különlegesebb kinézetet lehet számukra kölcsönözni. 

 

 

Tökéletes ajándék kicsiknek és nagyoknak, barátoknak vagy munkatársaknak is annyi biztos!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: