2020. 11. 23., hétfő, 13:08

Megérkezett a Kaposvár felirat, a jászol és az adventi koszorú a Kossuth térre

Pár hete szomorúan törődtünk bele, hogy idén - ahogy az ország minden pontján - Kaposváron is elmarad az Adventi vásár a kormány rendelkezései szerint, ennek ellenére a karácsonyi hangulat garantált, így hétfőn meg is érkezett számos elem a Kossuth térre. 

 

A város fáját november 10-i megérkezése óta folyamatosan díszítik, hogy advent első vasárnapjára a megszokott formájában díszelegjen a város főterén, emellett pedig hétfő reggel megérkeztek a jászol elemei is, illetve a kora délutáni órákban Kaposvár adventi koszorúja is a helyére került. 

Idén bizony elmarad a kaposvári adventi vásár

Idén bizony elmarad a kaposvári adventi vásár

A Magyar Közlönyben kedden az esti órákban jelentek meg a szabályozások részletei, melyek azt is tartalmazzák, hogy idén országszerte tilos lesz megtartani a karácsonyi vásárokat. 

 

Mivel árusok 2020-ban a szabályozás miatt nem lesznek a Kossuth téren, így egy kis változás is lesz, hiszen a Kaposvár felirat az előző években ilyentájt az Európa park előtt volt megtalálható, idén az is a Kossuth térre kerül ki. 

Visszatért az ünnepekre a Kaposvár felirat!

Visszatért az ünnepekre a Kaposvár felirat!

Vasárnap hivatalosan kezdetét veszi a Kaposvári Advent programsorozat, így már javában készülődnek a belvárosban, és már az egyik legszeretettebb eleme is megérkezett az ünnepi díszítésnek. 

 

A fényeket szokásosan advent első vasárnapján kapcsolják majd fel, ami november 29-re, azaz ehét vasárnapra esik majd!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: