Letisztult, minőségi bútorok, barátságos árak - Betoppantunk a kaposvári Bega Outletbe

2020. 11. 23., hétfő, 09:00

Letisztult, minőségi bútorok, barátságos árak - Betoppantunk a kaposvári Bega Outletbe

Hollandiában és Németországban gyártott prémium minőségi bútorokkal találkozhat az, aki Kaposváron a Bega Outlet Vásártéri úton található üzletét veszi célba. A vállalkozást két jóbarát, Bence és Gabesz együtt indították, hogy a dél-dunántúli bútorpiacon olyan minőséget kínáljanak a vásárlóknak, amelyek már régóta hiányoznak a környékről.

 

A srácok le sem tagadhatnák, hogy már évek óta a bútorok szerelmesei. Az üzletükbe belépve először az ismerős, új bútor illat csapja meg orrunkat, majd az a kellemes érzés kerít hatalmába minket, hogy a látható bútorok közül szinte mindet akarjuk a nappalinkba. A srácok nagyon ízlésesen rendezték be a helységet sőt, néhány igazi szobát is kialakítottak a teremben, mintha csak az IKEA egyik bemutatószobájában járnánk.

 

 

Tömör fa asztalok, különböző színű és borítású ülőgarnitúrák és kanapék, polcok, szekrények, tényleg minden olyan nagyobb bútort megtalálni náluk, amelyek az otthoni nappalink legmeghatározóbb elemei lehetnek, ráadásul egytől-egyik mindről messziről látszik a prémium minőség, és a letisztultság.

 

 

Az üzlet pedig folyamatosan változik, a srácok nem várják meg, míg a rendszeres betérők megunják a választékot, 2-3 hetente teljesen átrendezik az egységet, bővül a kínálat, a színek, a lehetőségek. És igen, egyedi kérésekkel is lehet bombázni a fiúkat, több mint 100 féle szövetből, és temérdek színből lehet válogatni, méretekből is tudnak alakítgatni a magyar gyártású bútoroknál, így akár a segítségükkel egyediségeket is szerezhetünk be nálunk otthonunkba.

 

Outlet révén találunk náluk olyan bútorokat is, amelyek korábban a boltokban voltak kiállítva, esetleg valamelyest sérültek a szállítás során, így az árakból jócskán lefaragva 30 vagy akár 70%-al olcsóbban juthatunk hozzá némely darabhoz. Ezért viszont a minőségből nem kell engedni, a fiúk figyelnek a részletekre, a bútorok bármely nappaliban kifogástalanul ellátnák a feladatukat.

 

 

A jövőben bővíteni is szeretnék a portfóliójukat, várhatóan tovább bővítik a kínálatokat és az olyan berendezett lakrészeket, amelyeknek minden eleme megvásárolható, legyen szó nappaliról, hálószobáról vagy épp egy elegáns dolgozószobáról. A helyszín pedig teljesen eltéveszthetetlen, a Vásártéri út 3. alatt - a MOL kút mögött - várnak titeket nap mint nap, ha a helyszínen tekintenétek meg vagy próbálnátok ki termékeiket, de akár a Facebookon, vagy saját weboldalukon is böngészhettek ajánlataik között.

 

 

Pörgessétek végig ajánlataikat oldalukon ITT vagy ITT!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: