2020. 11. 22., vasárnap, 15:37

Bemutatkozott a 30. Miss Hungary kaposvári döntőse

Idén a Gödöllői Királyi Kastély adott volna otthont december 12-én a jubileumi 30. Miss Hungary 2020 szépségverseny döntőjének. A pandémia miatt hozott intézkedések azonban a nemzeti szépségverseny döntőjét is későbbre halasztják. A rendezvényen meghatározó lesz az évfordulót jelző 30-as szám: Hazánk
legrégebbi szépségversenyén 30 hölgy mutatkozik be – tini és felnőtt
kategóriában - és nagy létszamú, szakemberekből és támogatókból álló zsűri dönt arról, kinek a fejére kerüljön a két királynői korona, kik képviselhetik hazánkat a Miss Hungary szépségkirálynőjeként a nemzetközi porondon. A döntőbe egy kaposvári hölgy, Kalmár Szonja is bekerült, akivel most megismerkedhettek egy rövid bemutatkozó erejéig.

A verseny során Erzsébet királyné világa összekapcsolódik a modern digitális világgal, mely most egyre nagyobb szerepet kap a jelenlegi helyzetben. A felnőtt döntősök estélyi ruháit Czédly Mónika és csapata, a D'Élia szalon készíti, a kollekciót Erzsébet királyné ruhái inspirálták, míg a tinik estélyi ruháit Szentirmai Martha tervezi a Millaas kollekciójából. Október közepén a kastélyban Erzsébet királyné eredeti ruháinak rekonstrukcióiban két napon keresztül fotózták a döntősöket. 

 

A döntős lányokat Erzsébet királyné eredeti ruháinak rekonstrukcióiban fotózták

 

A 16 éves Kalmár Szonja, aki a 30. Miss Hungary tini kategória döntőjéig menetelt, így írt magáról: 

"Kaposváron élek és a Kaposvári Munkácsy Mihály Gimnázium Sportakadémiai tagozatán tanulok a 10. osztályban. 5 éve röplabdázom, előtte 4 évig táncoltam. Nagyon szeretem a fotózás/modellkedés világát, a szép sminkeket/hajakat. Óriási élmény volt számomra, hogy a Gödöllői Királyi Kastélyban viselhettem a Miss Hungary 2020 egyik döntőseként Sissi gyönyörű ruháinak egyikét."
 
Kalmár Szonja
Egészen kiskorom óta egyik nagy vágyam, hogy egyszer korona kerüljön a fejemre, mint szépségkirálynő. Így értelemszerű, hogy a modellkedést akár fő állásban is el tudom képzelni hosszú távon a jövőben, de ehhez találnom kell egy olyan ügynökséget, ahol jól érzem magam. Remélem mihamarabb megtalálom.
Szeretem a kihívásokat, ahol teljesíteni, illetve egyre előrébb tudok jutni.

 

Drukkolunk!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: