2020. 11. 20., Péntek, 11:13

Olajat öntött a gondozott lány az igazgató irodája elé, hatalmas esés és vádemelés lett belőle

Bosszút akart állni a gyermekotthon intézményvezetőjén az a 17 éves gondozott lány, aki egy bögre étolajat öntött a sértett irodája elé.

A vádirat szerint a lány 2019 októberének végén nehezen viselte, hogy egyik fiúbarátját elvitték a gyermekotthonból, ezért pedig az intézmény vezetőjét tette felelőssé. Dühében félig megtöltött egy bögrét étolajjal, majd azzal az igazgatói irodához ment, ott kiöntötte annak tartalmát, majd a lábtörlőt úgy igazította meg, hogy ne látszódjon az alatta lévő csúszós folyadék.

Az intézményvezető nemsokkal később az irodájából kifelé jött, mikor kicsúszott a lába alól a lábtörlő és a jobb oldalára esett, melynek következtében 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt emelt vádat a lány ellen, és a fiatalkorúak fogházában végrehajtandó szabadságvesztés büntetést indítványozott azzal, hogy annak végrehajtását a Fonyódi Járásbíróság próbaidőre függessze fel.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: