2020. 11. 18., szerda, 13:17

Vad ételekkel, hambi tállal és hétvégi menüvel indult útnak a Lagom Bistro & Café házhozszállítása

A múlt hét folyamán érkeztek a szigorítások, melyek a Kaposfüreneden található Lagom Bistro&Café működését is érintették, hiszen a kormány által hozott szabályozások alapján az étterem november 11-től kezdődően nem fogadhat vendégeket. A Lagom erre pillanatok alatt reagált, és hívta életre kiszállításos étlapját, kialakította elviteles pontját és a hétvégén még fellépőjüket is leszállították vendégeiknek egy nóta erejéig. 

A Lagom augusztusi működöse óta csak helyben kínált fogyasztást vendégeinek, illetve opcionálisan a pultjuknál elvitelre is lehetett kérni fogásaikat, ennek betudhatóan az étteremnek egy hatalmas átállásra volt szüksége a múlt hét folyamán, hogy szerdától kezdődően továbbra is ki tudják szolgálni vendégeiket. 

 

 

Mindössze két nap leforgása alatt állt át teljesen az étterem házhozszállításra, az üveg tányérokat dizájnos külsejű papírok cserélték fel, a munkatársak pedig besegítenek a lebonyolításában, emellett lehetőség van elvitelre is. Olyannyira kedveskedni szerettek volna az első héten számotokra, hogy a beígért élőzenés vacsora sem maradt el, szombaton zenész barátjuk minden rendelés mellé elhúzott egy-egy nótát. 

 

Megváltozott étlapjuk is, számos vad fogás fennmaradt, így azokat már otthonunk melegében is élvezhetjük a továbbiakban, de a levesek és desszertek szekciójából is szemezgethetünk. Emellett egy szuper újdonsággal rukkoltak elő, hiszen az étteremben már elérhető táljaikat is kiszállítják a továbbiakban, rendelhettek tőlük  2 főre Hamburger tálat, Retro-,Vegyes-, és Lagom tálat, illetve négyszemélyes táljuk is elérhető már számotokra

 

 

A napi menük is megmaradtak, mindössze annyi változtatással, hogy a hétköznapokon 5 leves és 5 főétel közül ti variáljátok össze, hogy mit fogyasztanátok, emellett pedig desszertek is bukkantak fel, így kiszolgálva azokat, akik 3 fogásos ebédet szeretnének. A jóvoltukból a hétvégén sem kell főzéssel bajlódnotok, a hétvégére külön menü ajánlattal kedveskednek számotokra

 

 

Bátran rendeljetek tőlük, mi csak ajánlani tudjuk őket!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: