2020. 11. 18., szerda, 18:04

Lépünk egyet tovább - Indul Veszprémben a 82nullanulla

Ha az elmúlt napokban egyre több piros színt fedeztetek fel közösségi oldalainkon az nem volt véletlen.

Hiszen a piros szín mostantól nem más, mint a veszprémi oldalunk hivatalos ismertetőjele, mivel szerdától indul a 82nullanulla. Rengeteg meló, szervezés, alakítgatás de végül pár hónap megfeszített tempójának köszönhetően sikerült létrehoznunk azt Veszprémben, ami jelenleg igen jól működik Kaposváron.

5 éves a város legolvasottabb oldala - Boldog születésnapot 74nullanulla!

5 éves a város legolvasottabb oldala - Boldog születésnapot 74nullanulla!

Hihetetlen, de eltelt egy újabb esztendő, így immár fél évtizedesekké avanzsáltunk, amit egy hatalmas fesztivállal kívántunk megünnepelni veletek!

Nem is kell szerintünk nagyon rebesgetnünk, hogy mit kell várnotok a 82nullanulla oldalától, hiszen pontosan ugyanazt, amit nálunk itt már megszokhattatok. Fiatalos, pörgős, kreatív tartalmakat, vicces videókat, utcai interjúkat, teszteket, gyönyörű galériákat és egy oldalt, ami színesíti a hétköznapokat. Gondoltuk ne csak ti, kaposváriak élvezzétek társaságunk, had örüljenek nekünk a Veszprémiek is.

Így tehát ha van veszprémi ismerősötök gyorsan mehet neki az üzi az elérhetőségekkel, az oldalt ITT, a Facebook oldalt ITT, az Instagram profilt pedig ITT találjátok.

 

Köszönjük, hogy velünk voltatok az elmúlt évek során, hiszen mindez nélkületek nem sikerülhetett volna!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: