2020. 11. 16., hétfő, 14:42

Bedobta a kulcsot az Elle - Se magazin se online nem lesz többé

Már nem az első alkalom amikor megszűnik egy neves magazin, júniusban a Cosmopolitan papír alapú kiadásának intettünk búcsút igaz, az online még mindig elérhető. Ez viszont az Elle nevében nem elmondható, hiszen már csupán december 31-ig elérhető az online platform és akkor érkezik az utolsó példány is.

Az Elle magazin először 2001 szeptemberében jelent meg hazánkban, szabadságra és merészségre buzdítva olvasóit, legyen szó akár divatról, akár arról, hogy megkérdőjelezzék a társadalmi szerepeket. Ösztönözték a nőket, hogy felfedezzék és ünnepeljék egyéni stílusukat az élet minden területén. 

Ennyi volt! Megszűnik a Cosmopolitan

Ennyi volt! Megszűnik a Cosmopolitan

Június 10-én nyomják utoljára a Cosmopolitan című magazint - jelentette be a Central Médiacsoport. A print változat a magazinpiacon az első volt 1997-ben Magyarországon. 

Az Elle az első hazai divatlapok közé sorolható, melynek a címlapján valóban natúr arcú, plus size vagy kerekesszékes hölgyeket tudtunk felfedezni. Volt szó nőkről, akik drogokat fogyasztottak, prostitúcióról de kiemelten támogatták a fiatal művészek pályakezdését olyan pályázatokkal, mint az Elle Young Talent vagy az Elle Irodalmi díj. 

Az ELLE Magyarország mindig is különleges helyet foglalt el a márka nemzetközi kiadásai között. Lívia és szerkesztőségi csapata nemzetközi színvonalon dolgozta fel a világban a nők számára fontos témákat, alkalmazkodva a magyar olvasók igényeihez. Szomorúak vagyunk, hogy ez a csodálatos kaland most véget ér, de reméljük, hogy a közeljövőben újra folytatódhat 

- mesélte Valéria Bassollo Llopis a magazin nemzetközi igazgatója. 

 

Nektek hiányozni fog az Elle?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: