2020. 11. 11., Szerda, 16:36

Tavaly ilyenkor épp… Fürdőztünk a röpis lányokkal!

Mivel a következő 30 napban elég korlátozottak lesznek lehetőségeink, bezártak a szórakozóhelyek, konditermek, éttermek, színházak, mozik és szinte minden, ezért némi vigasztalásképp a lezárás alatti időszakban - remélhetőleg csak a következő 30 napban - megmutatjuk nektek új rovatunkban, hogy egy évvel ezelőtt ilyenkor, miről is szóltak a híreink, mit lehetett csinálni éppen Kaposváron. Nem az a célunk, hogy fájdítsuk a szíveteket, csupán szeretnénk kicsit rávilágítani arra, miért is kell becsülni minden szabad percünket. Tavaly ilyenkor épp…

Fürdőzni lehetett a kaposvári röplabdás lányokkal. Egyedi, vissza nem térő lehetőséget hozott tető alá a Kaposvári Virágfürdő és az 1. MCM Diamant Kaposvár kollaborációja, a röplabdás lányok a pálya helyett a vízbe merészkedtek, ahol beszélgetni és akár fotózkodni is lehetett az Extraligás csajokkal a zenés éjszakai fürdőzés alkalmából.

Most bezzeg víz közelébe se mehetünk, hiszen a Virágfürdő is bezárta kapuit, de még csak női röpiseinkben sem gyönyörködhetünk, hiszen ők is már zárt kapuk mögött játsszák mérkőzéseiket. A következőt mondjuk épp most vasárnap a Békéscsaba ellen, úgyhogy tessék nekik drukkolni!

 

És te, mit csináltál tavaly ilyenkor?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: