2020. 11. 11., Szerda, 09:07

Így tudtok menni vásárolni - Mutatjuk hogyan változik a boltok nyitvatartása

A hétfőn bejelentett szigorítások alapján az üzleteknek, fodrászatoknak, kisipari szolgáltatóknak be kell zárniuk 19 órakor, így körbenéztünk városunkban, hogy a nagyobb üzletek hogyan alakították át ezek alapján a nyitvatartásukat. 

ALDI

Az Aldiban is módosítottak a nyitvatartáson, a hét minden napján reggel 7-től várnak benneteket, vasárnap kivételével este 19 óráig, míg aznap már csak délután 18 óráig találjátok nyitva üzleteiket. 

Lidl

A Lidl boltjaiban is számolnunk kell változásokkal november 11-től, 06:30-as nyitásra már érkezhettek hozzájuk és hétfőtől szombatig este 19 óráig szerezhetitek be a termékeiket, a vasárnapi nyitvatartásuk változatlan marad. 

Spar

A Spar Hipermarketekben is változnak a dolgok az eddigiekhez képest, az adott boltok pontos nyitvatartására ezen a linken tudtok rákeresni, ám azok az üzletek, amik nem benzinkúton működnek egyhangúan bezárnak este 19 órakor. 

Tesco

Nem tettek közleményt a jelenlegi helyzetben, ám arra számíthatunk, hogy este 7 után hozzájuk sem lehet bemenni vásárolni. 

Obi

A barkácsáruház hétfőtől szombatig reggel 8-tól este 7-ig, vasárnap reggel 8-tól este 6-ig lesz nyitva.

Már csak az a kérdés, hogy aki 7 ig dolgozik, hogyan tud bevásárolni...

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: