2020. 11. 09., hétfő, 14:39

Rommá trollkodták a magyar kommentelők az osztrák csapat Facebook oldalát

Számos külföldi Facebook oldal adminisztrátora megtapasztalhatta már, milyen az, ha a magyar felhasználók elszabadulnak.

Nem épp a legjobb ötlet a magyarokat magukra haragítaniuk a külföldi közösségi oldalaknak, hiszen ha egyszer az a kommentáradat elindul, sose szakad vége. Ez történt hétfőn délelőtt is, mikor az osztrák csapat a Facebook oldalán bejelentette, hogy több játékosuk is pozitív koronavírus tesztet produkált.

Ez önmagában még nem is lenne ok a haragra, viszont a probléma magyar szempontból az, hogy a nevezett klub a Salzburg, melynek az a Szoboszlai Dominik is a játékosa, aki jelenleg a legjobb formában lévő magyar labdarúgó. Dominik kiemelkedő szerepet játszana a csütörtöki, Magyarország-Izland összecsapáson, melyen az Európa-bajnoki részvétel a tét, viszont az egész osztrák csapatot karanténba helyezték, megtiltva nekik a válogatott szerepléseket is.

 

 

A kommentelők tehát kiakadtak, és néhányan elég élesen, mások viccesen adtak hangot a véleményüknek:

 

Dominik, ha szólsz kiugrunk érted Nívával, támogató Off-Road kisérettel...szántóföldön is hazahozunk, ha kell... Itthon megcsinálod a negatív tesztet és cserébe a fuvarért versz egy bődületes, mindent eldöntő gólt csütörtökön ezeknek a bálnavadász vikingeknek!

 

- Dominik, igyál egy redbullt és repülj haza…

- Több mint száz évig itt b.sztatok a rezet nálunk, nem volt elég? Muszáj még mindig minket szívatni?

- Ráb.sztok ha megindulunk megint, most nem állunk meg a határnál.

- Egyszer tegye be a lábát Dominik Magyarországra, akkor majd mi nem engedjük vissza aztán anslussz, megnézhetitek magatokat

- Emlékeztek Mátyás királyra? Ő bevette Bécset. Ha nem engeditek Domit, most még keményebbek leszünk! #freeSzoboszlai

- Haynau nem volt ekkora hóhér

 

Ha olvasgatnátok még, itt találjátok a posztot:

ℹ Die betroffenen Spieler befinden sich bereits in Quarantäne, der Rest des Teams hat sich in Mannschaftsquarantäne begeben – alle Länderspieleinladungen vorerst abgesagt.

Közzétette: FC Red Bull Salzburg – 2020. november 9., hétfő
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: