2020. 11. 04., Szerda, 13:50

Több koncert is elmarad Kaposváron a bejelentett szigorítások miatt - Mutatjuk, mit tehettek a jegyekkel

Összegyűjtöttük nektek, hogy melyik koncertek kerülnek elhalasztásra városunkban és mikor lesz esetleg lehetőségetek bepótolni az előadásokat, vagy visszaváltani a jegyeket.

A Balázs Fecó koncert november 16-án lett volna de ez is elmarad, viszont ha már megvettétek a jegyeket nem kell aggódni, az új időpontra is ugyanúgy érvényesek, hiszen 2021. március 6-án vár majd titeket Fecó.

Az Ismerős Arcok koncert a Szivárvány Kultúrpalotában került volna megrendezésre, de sajnos máskor kell majd tombolni, hiszen a november hetedikére tervezett koncert elmarad. A jegyeket 2020 .december 23-ig tudjátok visszaváltani, akik pedig online vásároltak, nekik pedig november 30-ig van erre lehetősége a rock1.hu oldalán, ahol automatikusan visszautáljak az összeget.

A Kaposvár Arénában is lett volna egy koncert, mégpedig a Kárpátia érkezett volna de sajnos ezt is szintén le kellett fújni. A Tourinform irodában megvásárolt jegyeket vissza tudjátok váltani nyitvatartási időben november 14-ig.

Koncz Zsuzsa gyönyörű hangját is csak a YouTube-on hallgathatjuk meg, a koncertre vásárolt jegyeket szintén a Tourinform irodában tudjátok visszaváltani 2020 december 12-ig. 

Ne késsetek le az időpontokról!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: