2020. 11. 03., Kedd, 14:51

Aggódik a közönség - Több hónapja nem érkezett infó a IV. Kaposvári Retro Fesztiválról

Az elmúlt hetekben több olvasónk keresett meg minket azzal, hogy tudunk-e valamit a 4. alkalommal megrendezésre kerülő Retro Fesztiválról, amit november 14-re tűztek ki az Arénába, mivel az eseményt nagy hallgatás övezi hónapok óta, viszont a jegyárusítás folyamatosan üzemel. 

A rendezvény Facebook oldalán több aggódó posztot is találni, hiszen a rendezők, a Kaposvári Koncertek & Rendezvények július óta nem adott közre semmilyen információt a programról. Utolsó posztjukban arról írnak, hogy ismét megindult a jegyértekesítés az eseményre, melyet első körben márciusban terveztek lebonyolítani, majd azt jövő szombatra tolták.

A kommentelők között több helyen is firtatják, hogy a rendezők miért nem adnak magukról információt, szerették volna, ha időben tájékoztatják a közönségüket. Többen már most árulják a jegyüket az oldalon, ám annyi biztos a hozzászólások alapján, hogy aki szeretné, annak visszautalják a jegy árát. 

Cikkünk előtt megkerestük Facebookon a rendezőket is, hogy pontos információt tudjunk számotokra nyújtani, ám a megjelenésig nem kaptunk választ tőlük, így kíváncsian várjuk mi lesz a rendezvényük sorsa. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: