2020. 11. 03., Kedd, 10:46

Arra kéri vendégeit a Burger King, hogy inkább a McDonald’s-ból rendeljenek

Első olvasásra valóban rendkívül furcsa kérés és talán kacsának is hat, viszont az angliai Burger King teljesen komolyan kérte ezt vendégeitől, amelyre megsüvegelendő oka volt.

Rendeljetek a McDonald’s-ból. Soha nem hittük volna, hogy ezt kérjük tőletek. Ahogy azt sem, hogy azt kérjük, rendeljetek a KFC-ből, a Subwayből, a Domino’s Pizzától, a Pizza Hutból, a Five Guys-ból, a Greggs-től, a Taco Belltől, a Papa John’s-tól, a Leontól, vagy bármelyik más független étteremtől, legyen az gyors vagy nem gyors

- írta ki hétfő este a Burger King hivatalos angliai Twitterére.

Ahogy később fogalmaztak, nem gondolták volna, hogy valaha is a konkurenciák éttermei felé terelik vendégeiket, viszont a jelenlegi helyzetben az éttermek által foglalkoztatott több százezer embernek szüksége van arra, hogy jól menjen a szekér, így pedig megtarthassák állásukat. Ebből arra lehet következtetni, hogy a Burger King biztos lábakon áll visszatérő vendégeinek köszönhetően a szigetországban, míg a konkurenseknél közel sem ennyire rózsás a helyzet. Más kérdés, hogy ez a tweet mennyire befolyásolja majd vendégeik szokásait.

"Szóval, ha segíteni akartok kérjetek elvitelre, vagy házhoz finom ételeket másoktól. A Whopper mindig is a legjobb lesz, de a Big Mac sem olyan rossz dolog." - tették hozzá.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: