2020. 11. 02., hétfő, 10:30

Van baj - Több millióan gondolják rosszul, hogy honnan származik a csokis tej

Nem feltételezzük rólatok, hogy úgy gondolkoznátok mint az amerikaiak, és azért reméljük, hogy ha nem is pontosan, de azért a hazánkban élők nagyjából tudják, hogy honnan is származik a csokis tej. 

Amerikában egyre közeledik az elnökválasztás így sorra napvilágot látnak különböző kutatások kimutatásai, amelyek közül néhány egész meglepő eredményt produkál. Felmerült többek között az az egyszerű kérdés is, hogy honnan származik a csokis tej.

Az Innovation Center for Food and Dairy (Tej- és Ételinnovációs Központ) által készített felmérésben arról is kérdezték az embereket, hogy vajon honnan származik az amerikaiak által oly kedvelt csokis tej. A válaszadók 48 százaléka bevallotta, hogy fogalma sincs erről, 7 százalék pedig határozottan azt válaszolta, hogy csokis tejet csak a barna tehén tud az emberiségnek adni. 

 

 

Ha a számokkal agyalunk kicsit, akkor könnyedén kijön, hogy ha ezt a 7%-ot kivetítjük a felnőtt amerikai lakosságra, akkor bizony kb. 16,4 millióan hiszik azt náluk, hogy a barna tehén tőgyéből csokis tej folyik.

 

A lilából meg Milka csoki készül és?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: