2020. 10. 27., kedd, 13:06

Ennyit kell dolgozni a különböző országokban egy iPhone 12-ért

Némelyik országban csupán pár napot, nálunk viszont elég sokat kell gürcölni a legújabb iPhone-ért, pontosabban az iPhone 12, 128 gigás modelljéért, aminek magyar ára pontosan 439 990 forint lesz. 

Lemaradtál az új iPhone bemutatóról? 51 másodpercben felzárkóztatunk - VIDEÓ

Lemaradtál az új iPhone bemutatóról? 51 másodpercben felzárkóztatunk - VIDEÓ

Története során először, idén szeptember helyett csak októberben mutatta be új telefonjait az Apple, amelyek az elmúlt évekhez képest talán valamivel több fejlesztésen estek át.

Ezt az összeget a Központi Statisztikai Hivatal országonkénti átlagkereseteivel vetették össze, amelyből kiderült, hogy egy átlag magyarnak több mint egy hónapot, 35,1 napot kell dolgoznia egy iPhone 12 Pro-ért ami nem nagy változás tekintve, hogy tavaly ugyanennyit kellett egy 64 GB-s iPhone 11 Pro-ért. 

Mindeközben más országokban :


A legkevesebbet Svájcban és az Egyesült Államokban kell dolgozni egy új telóért, egy teljes hét sem kell azért, hogy megkaparintsuk a készüléket. A legtöbbet Indiában és Mexicóban kell dolgozni, átlagosan 54,4 napot. 

A törvény kötelezi az Apple-t, hogy adjon fülhallgatót az új készülékeihez

A törvény kötelezi az Apple-t, hogy adjon fülhallgatót az új készülékeihez

Mint ahogy már említettük, az Apple a legújabb szériás Iphone 12 készülékekhez már nem ad fülhallgatót de még töltőadaptert sem, amely óriási botrányt robbantott ki a vásárlóik körében.

Megéri ennyiért?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: