2020. 10. 26., hétfő, 15:15

Még át se adták, máris látványosan összefirkálták az Esterházy hidat

Művészinek közel se neveznénk azt a maszlagot, amelyet a hétvégén eddig ismeretlen tettes az új gyalogos-kerékpáros híd donneri hídfőjére festett.

A teljesen kivehetetlen graffitit péntekről szombatra virradó éjszaka “varrták fel” a még át sem adott Esterházy hídra. Azért az elmúlt években láttunk sokkal igényesebb kiadásokat is, például rendezett körülmények között a Bethlen téri körforgalomban, ez azonban most vandálkodásnál nem több, nem is csoda, ha a városvezetés mindent megtesz, hogy felkutassa a szerzőt.

Csak jobban néz ki így a Bethlen tér!

Csak jobban néz ki így a Bethlen tér!

A Kaposvári Egyetem diákjai festettèk le a Bethlen tèri körforgalomnál lévő paravànokat. A festést már előző héten kezdték, hogy a fesztiválra kicsit szebben nézzen ki a romos építési telket eltakaró rész. És mennyire jó ötlet volt, tényleg vidámabban fest így a tér,...

Ottjártunkkor a rendőrség épp az alkotással szemezett, akik valószínűleg a város térfigyelő kamerarendszerét is segítségül hívják majd, más kérdés, hogy a jelenleg még átadás alatt lévő környéken beüzemelték e már azt. Egyébként információink szerint a hidat november első hetében vehetjük majd teljes egészében birtokba, az átadóünnepség mellékprogramjaként pedig szívesen megnéznénk, amint az elfogott tettes személyesen távolítja el “remekművét”.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: