2020. 10. 16., péntek, 09:42

Csináljunk magyar bajnokot a kaposvári rapperből! - Dobj rá egy szavazatot!

A Rap.hu visszanyúlt a műfaj egyik alapkövéhez, a "Battle"-hez, és év elején elindították országra szóló versenyüket, a Battle Arénát. Egy kaposvári rappernek, Northmannek sikerült a döntőbe jutnia, ahol a zsűritagok mellett a közönségszavazatokra is szüksége van, hogy behúzza a "Magyarország Rap Battle Bajnoka 2020" címet.

Erről van szó! - Minőségi rap Kaposvárról, Northman tollából

Erről van szó! - Minőségi rap Kaposvárról, Northman tollából

Szívesen adjuk közre helyi arcok friss megjelenéseit, de őszintén szólva nem igen kaptuk fel a fejünket senkire az utóbbi években. Northman, a kaposvári repper csütörtökön napvilágot látott produkciója viszont mind zenei, mind képi világában párját ritkítja a régiós előadók között. A...

Március elején jelentették be a legjobb 8 előadót, akiket összepárosítva alakultak ki az összecsapások, melyeknek győztesét az 5 tagú zsűri - Deego, Dj Gerysson, Hybrid, Tkyd, Young G - és a közönségszavazatok juttatták tovább. 

A feladat nyilvánvaló: a legmasszívabb szövegekkel oltani az ellenfelet. Northman a negyeddöntőt és az elődöntőt is behúzta, így bekerült a döntőbe, melynek exkluzív dalai október 15-én kerültek ki a Rap.hu Youtube csatornájára, ahol Koro az ellenfél.

A final dalok:

Northman – Holt költők társasága

 

Koro – Forradalom

A szavazás elindult, melyen minden nap leadhattok egy szavazatot, ha szerintetek is Northman tolta a komolyabb savat, mehet rá a vote, ITT!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: