2020. 10. 13., kedd, 11:12

Megint menekülni próbáltak a rendőrök elől, ám 50 méter múlva jött egy árok

Ezúttal egy 33 éves ittas férfi próbált meglógni a rendőrök elől Kiskorpádon, ám mintegy 50 méter után az árokba hajtott autójával.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai október 12-én 21 órakor Kiskorpádon szólítottak fel megállásra egy gépkocsivezetőt, aki azonban a rendőri jelzés ellenére nem állt meg, gyorsított és megpróbált elmenekülni. A sofőr ezt követően mintegy 50 métert tett meg, amikor árokba borult. A rendőrök megállapították, hogy az autóra nem az ahhoz tartozó rendszámok voltak felszerelve, továbbá a 33 éves helyi lakosnál felmerült az ittas járművezetés gyanúja, ráadásul nem rendelkezett jogosítvánnyal sem, mert a hatóság korábban eltiltotta a vezetéstől.

Zebrán át, körforgalmon keresztül - További képek a kaposvári ámokfutásról

Zebrán át, körforgalmon keresztül - További képek a kaposvári ámokfutásról

Ahogy arról korábban beszámoltunk, április 17-én délután Kaposváron egy gépkocsivezető a rendőri jelzés ellenére nem állt meg, hanem a járőrök elől menekülve ámokfutást rendezett a belvárosban. A rendőrök további tanúk jelentkezését várják az ügyben.

B. Sándort előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol ellene járművezetés ittas állapotban vétség, egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett, járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés, valamint több közlekedésrendészeti szabályszegés elkövetése miatt indítottak eljárást.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: