2020. 10. 12., hétfő, 12:55

Saját herezacskójának illatával dobja piacra gyertyáját az angol sztár

Jeremy Clarkson, a Top Gear (Csúcsmodellek) nevű autós sorozatból is ismert angol sztár beszállt a legbizarrabb gyertya címért folyó versenybe! A küzdelmet még év elején Gwyneth Paltrow indította vagina illatú gyertyájával, melyet válaszul követett a pénisz bukéjú gyertya, de a Mc'Donalds is letette könnyed névjegyét a hambi illatú kiadásával. Jeremy-nek nem volt könnyű dolga ilyen előzmények után, de úgy tűnik sikerült megugrania a szintet: saját herezacskójának odürjével dobta piacra gyertyáját.

A nagy hírt farmboltjának Instagramján osztotta meg a világgal, melyben egy szippantás után így áradozik a csodás termékről: 

Hmmm... a herék remek illata!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

THIS SMELLS LIKE MY BOLLOCKS candles have arrived in the shop.

A post shared by Diddly Squat Farm Shop (@diddlysquat.farmshop) on

 

Itt a magányos téli esték megmentője, a vagina illatú gyertya

Itt a magányos téli esték megmentője, a vagina illatú gyertya

Szó se róla, egy kellemes illatgyertya meghitté teheti a magányos téli estéket, de hogy vagina aromával fűszerezve élvezzük mindezt? Méghozzá nem is akárki vaginájával, hanem Gwyneth Paltrowéval? Khm.

Egyelőre sajnos csak a helyszínen lehet vásárolni a zacsiszagú gyertyából, de azt ígéri karácsonyra online is elérhető lesz.

 

Mit gondoltok, vajon sikerül betöltenie a here illatú gyertyák piacán idáig tátongó űrt? És kit lepnétek meg a csodás újdonsággal?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: