2020. 10. 12., hétfő, 13:00

Kutyapórázzal fojtogatta és tartotta fogva fiatalkorú barátnőjét egy nagykanizsai férfi

Október elején történt a brutális eset, amiért a Zalaegerszegi Járásbíróság letartóztatásba helyezett egy 35 éves férfit, 18. életévét be nem töltött személy sérelmére sanyargatással elkövetett személyi szabadság megsértése és testi sértés bűntettének gyanúja miatt.

A nő október 4-én beült egy autóba a barátnője mellé, ám a férfi őt a hajánál fogva kirángatta a kocsiból, majd az albérletébe hurcolta, ott lemeztelenítette és bántalmazta, azzal gyanúsítva, hogy megcsalja őt. A férfi másnap sem engedte szabadon a nőt, újra megverte, a nyakára kutyanyakörvet csatolt, fojtogatta.

 

A nő délután értesíteni tudta az édesanyját, aki érte ment. A lány pórázzal a nyakán távozott a lakásból, a testszerte elszenvedett zúzódások mellett az orrcsontja eltörött, kórházba került. A korábban többször büntetett férfi elmenekült a lakásból, a rendőrök kedden fogták el egy emeletes ház tetején.

 

Hívjon segítséget!

Ha ön úgy érzi, családon belüli erőszak áldozata és segítségre van szüksége, vagy környezetében élőkön látja ezt, több lehetősége van segítséget kérni. Ha sürgős segítségre van szükség, legjobb, ha az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot (OKIT) hívja a +36-80-20-5520 telefonszámon, vagy az Ökumenikus Segélyszervezet  krízisambulanciái közül pedig felkeresheti a lakóhelyéhez legközelebb esőt. Anonim tanácsadásra is van lehetőség a segélyszervezet online felületén.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: