2020. 10. 07., szerda, 09:21

Tisztázták a kaposvári Rákóczi sámánügyét Balázsék műsorában

Az elmúlt napokban nagy port kavart és körbejárta az országos sajtót az a helyi hír, miszerint Waltner Róbert a Kaposvári Rákóczi FC volt edzője sámánt hívott játékosaihoz, hogy "levegye róluk a rontást". A Rádió 1 Balázsék című műsorában kedden fordultak rá a témára, amire reagálva kérte a volt edző, hogy elmondhassa azt, ami valójában történt.

Szerdán 9 óra után kicsivel kapcsolták be Waltner Róbertet a Rádió 1 műsorába, mely során a Rákóczi volt edzője kifejti, hogy az újságíró semmitmondó forrásokra alapozta az egész cikkét és elárulta azt is, hogy ki is járt a csapatnál, tisztázva így a nevét. Mutatjuk nyilatkozatát:

"Felhívtam az újságírót aki a cikket írta és kérdeztem tőle, hogy van-e velem valami problémája, hogy ilyet ír rólam. Ő azt mondta, hogy két embertől ezt hallotta, és Facebookon szurkolói hozzászólásban ezt olvasta ezért írta ezt a cikket."

A cikkben több dolog is van, ami nem fedi a valóságot: az, hogy pénzbűntetést kapnak a játékosok, akik nem veszik igénybe a sámánt, vagy az, hogy azért lettem menesztve - és Illés János is - mert sámánt hívtunk a csapat mellé. Ez nem igaz.

 

Forrás: Somogyi Hírlap

"Én nem hiszek a sámánban, én a munkában hiszek. Sámánról nem volt szó, egy masszőr jött a csapat mellé, aki az Illés János ismerőse volt, egy idősebb úriember, aki egyébként masszőr és mellette energiagyógyászattal foglalkozik ráadásul mindössze 3 napot volt a csapat mellett. Igazából erről volt szó, amiről a városban már az ment körbe, hogy sámán. "

"Sámánról szó sem volt, tehát nem volt valaki maskarában az öltözőben, meg nem volt füstölő, és nem volt kakasvér. Nem gondoltuk azt, hogy a játékosok elkezdenek a futás helyett majd repülni, az egy gól helyett meg ötöt rúgni. Bárhol leszek edző a munkában fogok hinni és nem fogok sámánt vinni az öltözőbe mert nem vagyok egy komplett hülye."

 

Waltner Róbert teljes interjúját itt tudjátok meghallgatni:

Balázsék · 20201007
 

 

Ti mit gondoltok az újságíró lejáratókampányáról?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: