2020. 10. 07., Szerda, 14:47

Dohányzóasztalt vágott élettársához az 57 éves férfi, eltörte a nő bordáját

Annyira összeveszett a belegi férfi élettársával, hogy a vita hevében egy dohányzóasztalt vágott a 42 éves nőhöz, akinek eltörött a bordája.

Az eljárás adatai alapján október 3-án este Belegen egy férfi összeveszett élettársával, akit a vita hevében egy alkalommal arcon ütött, majd pedig egy fából készült dohányzóasztalt vágott hozzá. A 42 éves nő a bántalmazás során bordatörést szenvedett.

A körzeti megbízottak a feltételezett elkövetőt október 6-án elfogták és előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra. A nyomozók az 57 éves férfit súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, valamint ideiglenes megelőző távoltartásáról határoztak.

Kérjen segítséget!
<span style="font-size: 15px; background-color: rgb(235, 235, 235);">Amennyiben bántalmazás (akár&nbsp;szóbeli, lelki, fizikai, szexuális&nbsp;erőszak) áldozata, Önnek joga van a segítségre.&nbsp;Ha sérelmére bűncselekményt követtek el, jelentkezzen&nbsp;bármelyik rendőrkapitányságon, vagy&nbsp;tegyen&nbsp;bejelentést&nbsp;a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.</span>
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: