2020. 10. 07., Szerda, 11:00

Robot segíti a munkát a kaposvári Arany Sas Patikában - Belestünk a város egyik legmodernebb gyógyszertárába

Az emberek általában a hozzájuk legközelebb eső gyógyszertárat választják, ám ha van pár szabad percünk, érdemes mérlegelni a kiszolgálás minőségét, gyorsaságát és a patika modernitását. Mindezen szempontok figyelembevételével ajánljuk figyelmetekbe a város egyik legmodernebb és legletisztultabb vásárlóterével az Arany Sas Patikát

A gyógyszertár 28 éve, azaz 1992 óta működik a Tallián Gyula utca 4. szám alatt, ám a tulajdonosok a vásárlók érdekeit nézve júniusban alapos fejlesztésekre adták a fejüket. A gyógyszertár ugyan az elmúlt hónapokban is üzemelt, ám csak szeptember végére született meg a végleges formája az Alma referencia patikaként működő gyógyszertárnak.

Az egyik legnagyobb fejlesztés amin a patika keresztülment az a ROWA-automata kiszedőrobot beépítése volt, amely alaposan megkönnyíti a szakemberek munkáját. A működése igazán egyszerű: a számítógépbe a gyógyszerészek beviszik a beteg TAJ számát, a robot pedig pillanatokon belül az eladótérbe küldi a gyógyszereket. Ezzel tényleg sikerült minimálisra csökkenteni a vásárlók várakozási idejét, ráadásul kiszűrik a pontatlanságot is, amelyet emberi kéz elkövethet. 

A vásárlóteret is átrendezték, bevezették az úgynevezett szabadpolcos rendszert, melynek köszönhetően a vevőknek nem kell a táránál várakozniuk, ha csak egy olyan készítményt vinnének, ami nem vényköteles, hiszen a polcok valamelyikén megtalálhatják azokat. A szabadpolcok között válogathatunk diagnosztikai készülékek, lázra, torokfájásra, hasi panaszok enyhítésére alkalmas készítmények között, de nem szabad szó nélkül elmenni a hatalmas vitaminos szekció és a szezonális termékek mellett sem. 

A patikában új termékcsaládok is felkerültek a polcokra, a kozmetikai termékek bővültek olyan nagy márkákkal, mint a Bioderma, az Uriage és a Cerave. Óriási a választék az egészségmegőrző és regeneráló készítményekből, válogathatunk a vérnyomásmérő és vércukorszint mérő készülékek között is. 

Kialakítottak egy helységet is amely konzultációkra szolgál, itt a vevők segítségére állnak ingyenesen a vérnyomás és vércukorszint mérésben, illetve bejelentkezés alapján egy kollégájuk arcdiagnosztikát is végez.

Ha a kiszolgálás gyorsasága, és a termékeik átláthatósága nem lenne elég vonzó az Arany Sas Patikában, akkor a törzsvásárlói kedvezmény még meggyőző lehet, amely igénylés alapján működik náluk. Érdemes folyamatosan betérni hozzájuk, hiszen minden hónapban külön akciókkal készülnek számotokra, emellett pedig időszakos kedvezményekkel is készülnek dekorkozmetikai termékeiknél.

A szakemberek végtelenségig kedvesek, városi viszonylatban pedig kedvező áron lehet az egyéb termékeket megvásárolni náluk, így mi őket ajánljuk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: