Nem tétlenkedett a Bárány Fogadó több hónapos zárva tartása alatt, hiszen immár megújult belsővel és konyhai koncepcióval várja újra vendégeit. A mottó: egy kis gasztronómiát csempészni a monoton ebédeltetésbe.
A teljes belső arculatváltás egy letisztult enteriőrt eredményezett, mely az egyszerű, de mégis elegáns terítékig kíséri az új koncepciót. Utóbbi a konyhai elképzeléssel alkot egy teljes egészet, mely valami újat igyekszik csempészni a megszokott menüs étkeztetésbe.
Szeretnénk eltérni a szokványos pörkölt-nokedli-főzelék-kancsó víz klasszikus tengelytől. Jó ár-érték arányban szeretnénk minőségi gasztronómiát vinni az ebédjeinkbe, ne az legyen, hogy eszem valamit, aztán vagy ízlett vagy nem. Mindezt úgy, hogy a választékból mindenki megtalálja a kedvére valót.
A napi változatosságot a hideg előétel és a leves mellett 3 féle főétel szavatolja. Az újranyitás óta hideg előételként került az étlapra tatárbeefsteak és házi sonka mozzarellával, főételként parmezáns jércemell steak kurkumás sült rizzsel valamint lazacos farfalle, de a desszert szekcióra is érdemes ránézni.
Szezonális, helyi alapanyagok és különböző országok tematikája mentén áll össze a heti ajánlat, melyről kétféle fogás választható.
A fogadó továbbra is vállalja 40-50 főig családi és céges rendezvények lebonyolítását is a higiéniai követelmények maximális betartása mellett, teljes biztonsággal, valamint catering szolgáltatást is.
A panzió rész megújítása jelenleg is tart, 7 szoba már most teljes felszereltséggel várja vendégeit.
Kövessétek a fogadó Facebook oldalát, hogy értesüljetek a heti ajánlatokról, újdonságokról!