2020. 10. 02., Péntek, 09:00

Horror ára lesz az iPhone 12-nek de sem fülhallgató, sem töltő nem jár majd hozzá

Az legfrissebb pletykák szerint nemsokára bemutatkoznak az iPhone tizenkettedik szériának készülékei, de az Apple továbbra sem csökkenti az árakat, így horribilis összegeket kell otthagynia annak, aki iPhone 12-öt szeretne. A feltételezés szerint kispórolják a töltőt és a fülhallgatót is a gyári dobozokból, és csak a kábelt fogjuk megtalálni a doboz alján.

Az adaptert már külön kell megvásárolni a fülhallgatóval együtt, erről a tényről az új iOS 14.2 kódja hívja fel a figyelmet. A kódban eddig több szérián keresztül ott volt az a rész ami a fülhallgatókra utalt, viszont most eltűnt és megváltoztatták a szöveget is. Ming-Chi Kuo elemző már májusban felhívta a figyelmet, hogy az Apple nemsokára előrukkol egy akcióval, ami mindenkit arra fog késztetni, hogy vegyék meg inkább az AirPods-t.

Állítólag azért nincsenek ezek már a dobozban, hogy az 5G-chipek miatt ne legyen még drágább a készülék, valamint még a környezetvédelmi okokra is hivatkozik az Apple. A tartozékok hiányában laposabb lesz a doboz, így olcsóbb lesz az előállítása is. A magyarországi árak pedig várhatóan a következőképp alakulnak majd:

  • iPhone 12 mini 64 GB – 268 ezer forint,
  • iPhone 12 64 GB – 300 ezer forint,
  • iPhone 12 Pro 128 GB – 400 ezer forint,
  • iPhone 12 Pro Max 128 GB – 440 ezer forint.
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: