2020. 10. 01., csütörtök, 16:03

A Máltai Szeretetszolgálattól loptak Kaposváron - Köztük egy 15 éves fiú is

Szeptember végén törtek be a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kaposvári épületébe, ahonnan félmillió forint értékben loptak szerszámgépeket. A négy rabló között volt egy 15 éves fiú is.

Az ügy adatai alapján az akkor még ismeretlen tettesek szeptember végén törtek be a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kaposvári Jelenlétházába, ahonnan több mint fél millió értékben tulajdonítottak el szerszámgépeket.

A bejelentést követően a nyomozók megkezdték az ügy felderítését, mely során már másnapra látókörükbe került négy, 15 és 39 év közötti helyi férfi. A feltételezett elkövetők lakóhelyein házkutatást tartottak, valamint az időközben már értékesített eszközöket is felkutatták és lefoglalták. A gyors és eredményes közbelépésnek köszönhetően csaknem hiánytalanul kerültek vissza az eszközök a szeretetszolgálat birtokába.

 

 

A rendőrök a betörőbanda tagjait szeptember 30-án elfogták. A nyomozók B. Lajost, B. Sándort, F. Ferencet és fiatalkorú társukat a Kaposvári Rendőrkapitányságon lopás bűntettének gyanúja miatt hallgatták ki, mely során a betörés elkövetését mind a négyen elismerték.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: