2020. 09. 30., Szerda, 16:00

Szvoboda Bence képviselte Somogy megyét az Országos E-Sport verseny sztárfutamán

Szeptember 29-én került megrendezésre a Megyék Csatája Országos E-Sport versenyindító sztárfutama, ahol Somogy megyét Szvoboda Bence, többszörös magyar bajnok és EB dobogós motokrosszversenyző képviselte.

A küzdelemben a sztárok egy napra megtapasztalhatták, hogy milyen érzés komoly e-sportolók bőrébe bújni. Az országot 4 részre osztották - észak, kelet, dél, nyugat - így méretették meg egymással a hírességeket FIFA 21-ben és League of Legendsben.

A déli megyéket Jakabos Zsuzsi olimpikon úszó vezette, az ő csapatába tartozott Szvoboda Bence, Liszkai Márk testépítő, Kovács Helga a Love Island sztárja, Kenderesi Tamás olimpiai bronzérmes úszó, és Kiss Imi műsorvezető. Az eredményekről még nem adtak tájékoztatást, de hamarosan közzé teszik majd a videókat, hogy meg tudjuk nézni, hogyan is teljesítettek kedvenceink. 

Bence a következőképp írt napjáról:

Rendkívüli élmény volt a verseny számomra, a komoly csapatmunka és jó hangulat komolyan elgondolkodtatott, hogy a jövőben sűrűbben próbáljak ki hasonló körülmények között játékokat. Hamarosan megnézhetitek, hogy nekem hogy sikerült helytállnom a sztárfutamon, de addig is jelentkezzetek League of Legends csapattal október 11-ig, vagy egyéniben Fifázni október 25-ig! Mutassuk meg, hogy mi vagyunk a legmenőbb megye! 
Hajrá Somogy megye!

Jelentkezni ezen az oldalon tudtok ti is, ha megmérettetnétek magatokat!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: