2020. 09. 30., szerda, 11:18

Neked van a legfelkészültebb, legokosabb és legkedvesebb tanárod? Nevezd az Év Tanára díjra!

Idén is keresik Kaposváron az Év Tanárát, mégpedig matematika, fizika, kémia és informatika tárgyakból. Ha úgy gondolod, hogy a te tanárod megérdemelné ezt a kitüntetést ne habozz, jelöld az adott díjra!

A Kaposvári Városfejlesztési Nonprofit Kft. 2020-ban is elindította a KIV-AGY? - Az Év Tanára Díj elnevezésű felhívását, mely során keresik Kaposváron a legjobb matematika, fizika, kémia és informatika tanárokat, akiket elsősorban a diákok ajánlásai alapján választanak ki.

 

A leírás szerint az a pedagógus esélyes a címre, aki melegszívű, naprakész, haladó, inspiráló és eredményes, ám nem a tökéletesség a lényeg, sokkal inkább a törekvés, legmagasabb fokú hivatástudat. A jelöltekre javaslatot a pedagógusok munkáját személyesen ismerő diákjai, azok szülei, kollégái, intézmények vezetői vagy szakmai, társadalmi szervezetek adhatnak be, de személyesen is jelentkezhetnek a díjra a tanárok egészen november 8., éjfélig.

 

 

Az elismerés sem kevés, hiszen az adott tárgyat oktató 1-3. helyezett 100 ezer, 150 ezer és 200 ezer forint értékben részesül díjazásban. Részleteket a KIV-AGY felhívásáról ITT találtok, ha pedig máris nevezni szeretnétek tanárotokat, ITT megtehetitek.

 

Kinek van a legjobb tanára?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: