2020. 09. 30., szerda, 10:10

Kiderült, mikorra várható az Avatar 2, de már a következő rész is félig kész

Befejeződött Jameson Cameron által az Avatar 2 forgatása, aki az első részt még 2009-ben mutatta be hatalmas sikert aratva vele. Viszont már meg sem lepődünk azon, hogy a koronavírus miatt az Avatar 2 is csúszásban van, hiszen több, mint 4 hónapot álltak.

Ami viszont hatalmas meglepetés, hogy már a harmadik rész 95 százaléka is le a forgatva. 

A koronavírus minket is ugyanúgy érintett, mint mindenki mást. Négy és fél hónapot vesztettünk összesen a produkcióból, így csak egy évvel később mutatják be majd a mozikban.

- mesélte az Oscar-díjas rendező, aki arról is beszélt, hogy Új-Zélandon folyt a forgatás, a második és harmadik résznél is. A jelenetek fel vannak véve, viszont még rengeteg munka van velük.

Ebből következik, hogy lesz még egy évem befejezni a harmadik részt, mivel a második rész felvételeinek befejezése napján már forgattuk is a harmadik részt.

James Cameron több szempontból is elég szerencsés helyzetnek érzi, hogy Új-Zélandon forgatnak, ezt a több évvel ezelőtti döntést még mindig nem bánta meg a rendező. A forgatást tavasszal kellett megszakítani, pontosabban márciusban, hiszen a koronavírus-járvány kezdett ijesztővé válni. Május 21-én jelentette be Jon Landau, hogy visszatérnek Új-Zélandra és folytatják, amit elkezdtek, így még esély van arra, hogy legalább 2022 decemberében bemutatják a filmet.

Arnold Schwarzenegger próbált kihúzni több információt Jamesből de ő a titokzatosságnak és a meglepetéseknek a híve.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: