2020. 09. 30., szerda, 09:48

Eltűnt egy 13 éves kaposvári lány

Még augusztus 29-én szökött meg otthonról Nikolics Ramóna, akit azóta is keres a rendőrség, ráadásul egyes információk szerint a lány továbbra is Kaposváron tartózkodik.

Eltűnésével kapcsolatban egyik hozzátartozója tett bejelentést a rendőrkapitányságon, mivel Nikolics Ramóna augusztus 29-én megszökött otthonról és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Eltűnésekor fekete edző cipőt, kék színű, térdig érő farmarnadrágot és fehér pólót viselt.

 

Információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a lány továbbra is Kaposváron tartózkodhat, de a felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kérjük.

 

 

Kérjük, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/502-700 (2553-as mellék) telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: